23.2 C
Ljubljana

The Bridge Curse: Road to Salvation (PS5)

Objavljeno:

The Bridge Curse: Road to Salvation je grozljivka, ki je na Steamu izšla 25. avgusta lani, za konzoli PlayStation 4 in PlayStation 5 pa je postala na voljo 30. avgusta 2023. Razvili so jo SOFTSTAR ENTERTAINMENT, na konzolah pa založili eastasiasoft.

The Bridge Curse: Road to Salvation vas bo v prvoosebni perspektivi preganjala s paranormalnimi rečmi, tako da se pripravite izkusiti strah in tesnobo. Je adaptacija filmske grozljivke in vključuje tajvansko urbano legendo ter zanimivo ozadje zgodbe, ki jo ponuja. Kot omenjeno, je prvoosebna atmosferična grozljivka, katera temelji na igralnosti prikrivanja in premikanja od točke A do točke B. Je tajvanska študentska grozljiva zgodba, ki temelji na resničnih dogajanjih na univerzi Tunghu. V igri boste poglobljeno tavali po študentskem naselju ter izkusili strašljive grozote le-tega iz prve roke.

Glavna entiteta, katera vas bo preganjala, je v obliki duhova ženske, ki več desetletij tava po mostu omenjenega študentskega naselja. V skupini šestih študentov boste izzvali urbano legendo in nehote naleteli na grozljivo prekletstvo. Kdo bo preživel in kdo ne, ni znano, prav tako pa se ne ve, kako to prekletstvo odpraviti.

Igralnost The Bridge Curse: Road to Salvation temelji na opazovanju okolja in določitvi najboljše poti za vašo evakuacijo. Vaše raziskovanje boste primorani dokončati hitreje, preden da vas ženski duh umori. Sliši se dokaj zahtevno, in tudi je, saj boste morali obvladati vaše sposobnosti prikrivanja do potankosti, saj bo to edini način za preživetje v temi. Uspešno boste morali sestaviti vse informacije, ki jih prejmete, da boste lahko odpravili prekletstvo, ki bdi nad vami, in odkrijete resnično zgodbo, ki tiči za njem.

The Bridge Curse: Road to Salvation

Kot že zapisano, boste morali izpopolniti vašo sposobnost prikrivanja in skrivanja pred neutrudljivim zasledovanjem ženske prikazni. Med vsem tem boste morali s pomočjo predmetov in informacij, ki jih prejmete, reševati tudi skrivnostne uganke ter z uspešno rešitvijo le-teh tudi odstraniti prekletstvo. Za pridobivanje teh predmetov in potrebnih informacij, boste morali dodobra prečesati študentsko naselje vse do zadnjega kotička, sprotno z odkrivanjem namigov pa se bo pred vami odvijala tudi grozljiva zgodba celotne situacije, v kateri ste se znašli.

The Bridge Curse: Road to Salvation je pravi skriti dragulj med poplavo grozljivih iger. V skupini šestih študentov se boste morali povezovati in na koncu vsega tudi odkriti, kdo je najbolj hraber. Igra med drugim vsebuje tudi vnaprej pripravljene “jump scare” trenutke, kateri vas bodo poskušali spraviti z vašega sedeža, glavnina igralnosti pa bo temeljila okrog prikritega raziskovanja okolja in reševanja zanimivih ugank. The Bridge Curse: Road to Salvation ne predstavlja predolge izkušnje, tako da jo boste lahko končali v eni, nekoliko daljši, seansi igranja.

The Bridge Curse: Road to Salvation je na voljo na računalniški platformi Steam za 16,79€, prav tako pa jo lahko kupite v kompletu za konzoli PlayStation 4 in PlayStation 5 v trgovini PlayStation Store, kjer vas bo stala 29,99€.

Ocena

S prispevanjem digitalne kopije igre so oceno omogočili eastasiasoft.

The Bridge Curse: Road to Salvation
The Bridge Curse: Road to Salvation je grozljivka, ki je na Steamu izšla 25. avgusta lani, za konzoli PlayStation 4 in PlayStation 5 pa je postala na voljo 30. avgusta 2023. Razvili so jo SOFTSTAR ENTERTAINMENT, na konzolah pa založili eastasiasoft. The Bridge Curse: Road...The Bridge Curse: Road to Salvation (PS5)