23.2 C
Ljubljana

SelectaPlay napoveduje založniško pogodbo za osebne računalnike in konzole za Morkull Ragast’s Rage

Objavljeno:

Založnik SelectaPlay z veseljem napoveduje novo založniško pogodbo z razvijalcem Disaster Games za 2D akcijski platformer Morkull Ragast’s Rage. SelectaPlay bo leta 2024 odgovoren za globalno digitalno objavo igre Morkull Ragast’s Rage na osebnih računalnikih prek Steama, Xbox Series, Nintendo Switch in PlayStation 5.

Morkull Ragast’s Rage je 2D video igra, ki združuje platformiranje in akcijo s pridihom raziskovanja, v katerem nadzirate Morkulla, boga smrti in teme ter gospodarja Ragasta. Morkullova mehanika igranja je v podiranju četrtega zidu, kar Morkullu omogoča komunikacijo z igralcem na nekaj razburljivih načinov.

Morkull Ragast’s Rage – napovednik

Pripravite se igrati kot Morkull, zlobnež te zgodbe, ki ve, da je lik v videoigri, obstoj igralca, ki ga nadzoruje, in nekaterih razvijalcev, ki so ga ustvarili.

Vaš cilj? Pomagajte Morkullu pobegniti pred Ragastom, da bo lahko vladal in izvajal svoje zlobne načrte po vsem svetu. Ja, tako je, vaš tipični klišejski zlobnež…

Igro Morkull Ragast’s Rage bo leta 2024 digitalno objavil SelectaPlay za osebne računalnike prek Steama, Nintendo Switch, Xbox Series in PlayStation 5.