17.2 C
Ljubljana

Predstavljamo povsem nov napovednik s pregledom igranja za “ACRES” – minimalistično strateško simulacijsko igro o gojenju pridelkov za nenehno razvijajoče se zahteve trga

Objavljeno:

Igralci iger in ljubitelji kmetovanja se pripravite na očarljivo potovanje po svetu kmetijstva z najnovejšo izdajo Jimi Games / Digital Boxcar Publishing, “ACRES.” Danes z veseljem razkrivamo težko pričakovani napovednik s pregledom igranja za to vznemirljivo igro simulacije kmetovanja.

ACRES – napovednik

“ACRES” obljublja, da bo zagotovila edinstveno in poglobljeno kmetovalsko izkušnjo, ki so jo igralci nestrpno pričakovali. Napovednik s pregledom igranja ponuja vpogled v svet “ACRES” in prikazuje osupljive vizualne podobe, raznolike možnosti pridelka in edinstveno avtomatizacijo traktorja.

“ACRES” naj bi izšla jeseni 2023, napovednik s pregledom igranja pa ponuja kratek vpogled v to, kaj lahko igralci pričakujejo od tega prihajajočega naslova. Pripravite se na obdelovanje svoje virtualne kmetije in raziskovanje sveta kmetijstva kot še nikoli doslej.