19.7 C
Ljubljana

Čudovita ‘Highrise City’ izide danes z obsežno posodobitvijo vsebine!

Objavljeno:

Highrise City, ambiciozen graditelj mest iz FourExo Entertainment in Deck13 Spotlight, je uradno zapustil zgodnji dostop in je zdaj na voljo prek Steam in GOG! Po skoraj dveh letih zgodnjega dostopa je bila ta izjemna mešanica graditeljstva mesta in simulacije gospodarstva oblikovana s pomočjo več kot le zveste skupnosti in je ZDAJ IZŠLA!

Highrise City – napovednik

Igra, ki se je spremenila

Če pogledamo nazaj, je igra, ki je prvotno šla v zgodnji dostop, drugačna od tega, kar je Highrise City danes – od vizualnih prenov do bolj zapletenih sistemov virov. Od predelanih uporabniških vmesnikov do ogromnih nadgradenj zmogljivosti, ki igralcem omogočajo gradnjo večmilijonskih mest. Z neštetimi ogromnimi posodobitvami se je igranje oblikovalo med razvojnim procesom Highrise City. Igralci se lahko zdaj veselijo kompetentnega graditelja mest, ki jim daje nadzor nad vsem.

Nove funkcije za raziskovanje

Posodobitev izdaje je opremljena z novimi funkcijami. Novi igralci lahko izkusijo majhno zgodbo in se podajo na raziskovalne misije. Zdaj je treba zgraditi daljnovode, vključno s transformatorskimi postajami. Nakupovalna središča potrebujejo državljani, mega nebotičnike pa je mogoče odkleniti med pozno igro. In če igralcem uspe zgraditi večstopenjsko vesoljsko pristanišče, lahko celo odklenejo vsebino New Game+ z alternativnimi načini gradnje za izkušene igralce.

Prevoz je zdaj javni

In vendar je še več. Javni prevoz z avtobusi je zdaj na voljo. Igralci lahko nastavijo linije po meri, da zmanjšajo promet v svojih velikih mestih. Na voljo so novi viri, župani morajo poskrbeti tudi za nevarne odpadke, splošno uravnoteženje, zmogljivost in funkcije pa so nekoliko natančneje nastavljene in izboljšane.

Prišel je čas, da končno začnete graditi mega mesta, kot jih še niste videli. Z milijoni prebivalcev, kompleksnim gospodarskim sistemom in dobro uravnoteženimi sistemi za začetnike in strokovnjake.

Highrise City je zdaj na voljo v svoji polni različici na Steamu in Good Old Games. Ne zamudite tega ambicioznega graditelja mest in postanite del skupnosti!