10.7 C
Ljubljana

Lies of P deli sedem minut brutalnega in bombastičnega novega igranja pred izdajo 19. septembra

Objavljeno:

NEOWIZ, vodilni razvijalec iger in založnik v Južni Koreji, z veseljem deli več kot sedem minut popolnoma novega igranja za Lies of P, vključno s prvim pogledom na raven Lorenzini Arcade. Novi video prikazuje morilske lutke, groteskne trupelne pošasti in slabo osvetljene hodnike ter prikazuje brutalne in neizprosne grozote, ki jih najdemo v Kratu, in daje igralcem predstavo o raznolikosti sovražnikov in okolij, ki jih morajo premagati na svojem potovanju skozi mesto. Novi video prihaja le nekaj tednov pred uradnim izidom Lies of P 19. septembra 2023.

Lies of P – 7 minut igralnosti

Navdihnjena z znano zgodbo o Ostržku, je Lies of P akcijska igra, postavljena v temno mesto Krat, ki ga navdihuje Belle Époque. Nekoč lepo mesto je Krat postalo živa nočna mora, kjer divjajo smrtonosne lutke in kuga razsaja po deželi. Igrajte kot P, lutka, ki se mora prebiti skozi mesto na svojem neizprosnem potovanju, da bi našel Geppetta in končno postal človek. Lies of P predstavlja eleganten svet, poln napetosti, globokega boja in sistemov prilagajanja likov ter vznemirljivo zgodbo z zanimivimi pripovednimi izbirami, kjer več laži je izrečenih, bolj človeški postaja P. Samo zapomnite si: v svetu, polnem laži, nikomur ne gre zaupati…

NEOWIZ bo izdal Lies of P 19. septembra 2023. Standardna in deluxe izdaja sta na voljo za prednaročilo za 59,99 $ oziroma 69,99 $ v digitalni ali fizični obliki na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X |S in PC prek Steama in sodelujočih prodajalcev.