17.2 C
Ljubljana

Unawake sprosti osupljivo alpha igranje na MIX Next Showcase

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec RealityArts v sodelovanju z založnikom Toplitz Productions razkriva nove posnetke alpha igranja iz Unawake, njihove težko pričakovane prvoosebne akcijske igre. Novi posnetki igranja bojevanja, razkriti na predstavitvi MIX Next, razkrivajo ekskluziven zgodnji vpogled v njegovo akcijo in neizprosen boj.

V tem navdušujočem razkritju so igralci deležni adrenalinske predstavitve Unawakeove podivjane bojne mehanike in nekaterih raznolikih razredov nadnaravnih sovražnikov, ki jih čakajo.

Novi naslov, ki ga razvija RealityArts Studio, ki je že prejel več mednarodnih nagrad in je trikrat osvojil Epic Megagrant, se osredotoča na boj proti zlu v distopični apokalipsi.

V Unawake bodo igralci odločali o usodi človeštva sredi nemira neusmiljenih vojn med bitji iz nočnih mor iz nebes in pekla. Igra, ki jo poganja Unreal Engine 5, bo vključevala ustvarjanje, intenziven boj, prilagajanje orožja in ogromen nabor sovražnih razredov, proti katerim se lahko spopadete.

Sistem napredovanja, ki temelji na spretnostih, bo igralcem omogočil izboljšanje svojih sposobnosti, izdelavo napitkov in formul za izdelavo različnih vrst ročnih bomb. Poleg tega bodo igralci uporabili na tisoče različnih orožij, kot so meči, bojne sekire, mace, bojna kladiva in drugo. Vsako orožje v igri ima 4 različne stopnje redkosti, standardno, čarobno, edinstveno in starodavno.

Z NPC-ji, kot so zdravilci, orožarji in hazarderji, na katere igralec naleti, je mogoče trgovati in bodo zagotovili dodatne zdravstvene ugodnosti, popravilo orožja ali dele za izdelavo ter priložnost za doseganje edinstvenih predmetov.

Toplitz Productions bo v prihodnjih tednih razkril več o izdelavi, prilagajanju orožja, redkostih ter vidikih aktivnih in pasivnih veščin ter zgodbi o Unawake.

Unawake – napovednik