23.2 C
Ljubljana

Stochastik napoveduje ‘Narco Wars’ – prenovljeno klasično igro ekonomije drog

Objavljeno:

Mednarodni studio za igre Stochastik z navdušenjem razkriva svoj prvi projekt – Narco Wars. Ta igra popelje igralce nazaj v devetdeseta leta 20. stoletja v New Yorku in izziva ambiciozne, da se v samo enem mesecu povzpnejo na vrh mestne trgovine z mamili. Z odločitvami, ki razbijajo srce, epskimi bitkami in toboganom čustev, Narco Wars zagotavlja surovo, poglobljeno izkušnjo, ki bo igralce zasvojila.

O igri:

Poskusite obogateti ali umreti:
V temačnem, a privlačnem svetu igralci začnejo s samo 2.000 $ in sanjami: v enem mesecu prevladati na newyorški mamilarski sceni in umazano obogateti. Z mešanico poteznega gospodarstva in boja Narco Wars prikazuje temne kotičke trgovine z drogami v New Yorku.

Visoka možnost ponovnega igranja:
Igralci lahko izbirajo med 30, 60 ali 90-dnevnimi poskusi drog, od katerih vsak predstavlja edinstven niz izzivov in priložnosti. Na stotine naključnih piskov obljublja novo izkušnjo z vsakim igranjem.

Čudovita, realistična okolja:
Od osrčja Manhattna do spokojnosti Centralnega parka ponoči, vsak kotiček mesta oživi s 3D grafiko v Unreal Engine 5, ki ponuja vizualno pojedino.

Prehitite zakon:
S policistom Roidrageom in njegovimi lakaji, ki so vam na repu, se odločite, da se boste pomešali z mestnim labirintom ali vztrajali pri svojem. Vaše odločitve bodo oblikovale vašo usodo.

Lastnosti:

  • Vključite se v potezno ekonomično igranje v 30-, 60- ali 90-dnevnih ciklih.
  • Prepotujte šest območij New Yorka s podzemno železnico in poiščite najboljše kupčije mamil v razsutem stanju.
  • Sodelujte v intenzivnem poteznem boju s policijo.
  • Opremite se z različnimi orožji za preživetje.
  • Doživite na stotine naključnih piskov, ki vplivajo na svet igre.
Narco Wars – napovednik