10.7 C
Ljubljana

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 – Galci so pripravljeni na prepir v napovedniku igranja, polnem akcije

Objavljeno:

Najslavnejša Galca vseh časov, Asterix in Obelix, se vračata in nakazujeta svoje mišice v akcijskem igralnem napovedniku! Prav tako z veseljem napovedujeta prihod na konzole in osebne računalnike 30. novembra 2023!

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 bo na voljo digitalno na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch in PC 30. novembra 2023.

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 je visokoenergetski 2D beat’em up, ki igralce potopi v domišljijski svet Renéja Goscinnyja in Alberta Uderza. Pripravite se premagati sovražnike in sprostiti svojo moč, bodisi sami ali v lokalni zadrugi… preden vam nebo pade na glavo!

Asterixa, Obelixa in vaščane zmoti nenaden prihod Goudurixa, ki je prišel prosit za pomoč. Razkrije, da je bil njegov oče Oceanonix zaprt zaradi tatvine, ki je ni zagrešil…

Akvila iz Lutecije, dragoceni zlati simbol rimskih legij, je bil pravkar ukraden in nedolžen človek je bil vržen v ječo! Asterix obljubi, da bo raziskal in Goudurixa prosi, naj ostane varno v vasi. Galska vojščaka se odpravita v Lutecio, da bi pridobila informacije od znanca, ki slovi kot dobro obveščen o govoricah in spletkah v mestu… In očitno bosta s klofutami našla odgovore na svoji dolgi poti!

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 je visokoenergetska beat’em up igra, ki nas popelje v izvirno zgodbo, vredno največjih galskih dogodivščin. Raziščite množico očarljivih lokacij: od skrivnostnih ruševin, gnezdečih v osrčju gozda, prek mogočnega rimskega tabora do veličastne Lutecije… Vsaka etapa potovanja ponuja nova okolja, saj vas pot popelje v daljne dežele, prekinjene z vznemirljivimi srečanji. In, seveda, lahko pričakujete velikodušno pomoč klofut! Skozi to burno pustolovščino bodo vaše potovanje popestrile skice, ki bodo dodale dozo humorja in čustev ter pospešile zaplet.

To nadaljevanje premika meje akcije z več strašnimi sovražniki in šefi. A to še ni vse! Izkušnja je izboljšana s številnimi novimi funkcijami in izboljšavami igranja. Naša neustrašna Galca, Asterix in Obelix, imata zdaj nove posebne poteze za še močnejše napade. Bitke so bolj dinamične, bogatejše, bolj gladke kot kdaj koli prej in naša junaka lahko zdaj sprožita svoj način besa, povečata svojo moč in sprožita uničujoč ultimativni napad. Naša junaka lahko tudi uničita nekatere elemente okolja, da ustvarita kaos, pa tudi mečeta sode in menhirje v nasprotnike med bojem.

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 bo digitalno na voljo na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch in PC 30. novembra 2023. Pripravite se na presenečenje!

Asterix & Obelix: Slap Them All! 2 – napovednik