17.2 C
Ljubljana

Zen Studios sprosti Pinball M: novo platformo za fliper, navdahnjeno z grozljivkami, za najbolj neustrašne igralce

Objavljeno:

Pripravite se na grozo z najnovejšo stvaritvijo Zen Studios: Pinball M! Na MIX Next Online Showcase je Zen predstavil to popolnoma novo platformo za digitalni fliper, zasnovano posebej za ljubitelje grozljivk. Pinball M bo igralce popeljal v svet groze, kjer lahko vsak zamah vodi do zmage ali katastrofe. Pinball M naj bi kmalu začel terorizirati igralce na PlayStation, Xbox, Steam, Epic Games Store in Nintendo Switch.

Pinball M – napovednik

Pinball M bo predstavljen s petimi grozljivimi mizami, ki so jih navdihnili IP-ji svetovnega razreda, vključno s Chucky’s Killer Pinball v sodelovanju z Universal Games and Digital Platforms, Dead by Daylight Pinball v sodelovanju z Behavior Interactive in Zenov Wrath of the Elder Gods Director’s Cut.

Da bi zaokrožil lansiranje, Zen razvija tudi dve drugi mizi, ki bosta razkriti pozneje. Vsaka miza Pinball M je polna igranja, ki je zasnovano tako, da obdrži igralce na robu svojih sedežev, in vsebuje sredstva, ki jih navdihuje izvorni material za pristno izkušnjo.

In teror se ne ustavi, ko je igre konec! Pinball M uvaja novo živce parajočo funkcijo igralnega kotička v meniju mize, ki potopi igralce v 3D okolje, ki je tematsko usklajeno z grozljivim dizajnom vsake mize, s hudobno zabavnimi možnostmi prilagajanja, zaradi katerih je vsak igralni kotiček edinstven. Igralci lahko ustvarijo svoj osebni kotiček grozljivk v igri s srhljivimi dekorativnimi elementi, ki jih lahko zaslužijo z igranjem. Z Play Corners vas bo potegnil globlje v grozljiv svet vsake mize za fliper – morda ga nikoli ne boste želeli zapustiti!

Več grozljivih novic in posodobitev o Pinball M je na poti v prihodnjih mesecih, vključno z več izdajami miz v letu 2024. Pinball M bo nudil brezplačen prenos platforme, mize pa bodo na voljo kot nakupi v igri.