21.6 C
Ljubljana

RPG Long Gone Days, osredotočena na pripoved, bo izšla 10. oktobra

Objavljeno:

Serenity Forge in This I Dreamt sta danes objavila, da bo Long Gone Days, navdušujoča RPG, ki temelji na pripovedi, postavljena v od vojne razdejano različico našega sveta, izšla 10. oktobra za osebne računalnike, PlayStation, Xbox in Nintendo Switch za 24,99 USD. Današnja novica je bila predstavljena skupaj z novim napovednikom, ki prikazuje čudovito igro sestavljeno iz slikovnih pik in prvoosebni bojni sistem, s katerim se bodo igralci srečali, ko bodo stopili v čevlje Rourkea, čigar pogled na svet se poruši, ko vstopi v vojno, za katero je treniral vse življenje:

Long Gone Days – napovednik

Rourkovo življenje je bilo vedno vnaprej določeno. Kot otrok The Core je bil že od rojstva izbran za ostrostrelca. Tako je trening za to vlogo postal njegov svet. Toda na svoji prvi misiji ugotovi, da vojna, za katero je treniral vse življenje, ni takšna, kot se zdi, in vse se spremeni. Rourke nikoli ni pričakoval, da ga bodo imenovali dezerter, vendar mora obstajati način, kako ustaviti to vojno in končati prelivanje krvi.

V igri Long Gone Days se podajte na potovanje, kjer se boste spopadali s številnimi zapletenostmi resničnega sveta, vključno z zapleteno mrežo jezikovnih ovir. Vsako srečanje postane prelomni trenutek, saj valovi vaših odločitev krojijo usode tistih okoli vas. Ali se lahko povzpnete nad te mogočne ovire in ustvarite povezave, ki presegajo jezikovne omejitve, ali pa bo neprizanesljivi prijem vojskovanja razbil krhke vezi, ki si jih prizadevate zgraditi? Odgovori so v vaših rokah, ko krmarite po pripovedi, ki se poglobi v bistvo skupnega človeštva.

Na žalost je mir v Long Gone Days nedosegljiv in Rourkovo strokovno znanje ostrostrelca pogosto pride v poštev. Odkrijte in uničite tarče od daleč ali pa se od blizu vključite v strateški potezni boj, kjer lahko ciljate na določene dele sovražnikovega telesa. Rourkovi streli bodo spremenili svet in zaplet igre Long Gone Days.

Raziščite različna mesta, spoznajte prizemljene, realistične like in sprejemajte odločitve, ki bodo spremenile življenja, ko bo 10. oktobra Long Gone Days na voljo za osebne računalnike, PlayStation, Xbox in Nintendo Switch.