10.7 C
Ljubljana

Akcijska grozljivka Limerick: Cadence Mansion dobi nov napovednik kot del predstavitve MIX Next

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec Jenito Studios je razkril povsem nov napovednik za svojo prihajajočo akcijsko pustolovsko grozljivko Limerick: Cadence Mansion kot del predstavitve MIX Next. Tukaj boste dobili popolnoma nov pogled na skrbno ročno izdelano igro grozljivke, ki jo poganja Unreal Engine 5, preden bo izšla to jesen na osebnih računalnikih prek Steama.

Ta videoposnetek predstavi igralcem zapleteno okolje igre, Cadence Mansion. Tukaj boste morali rešiti vrsto ugank, prelisičiti hudobna bitja in upravljati s kopico omejenih virov – ob vsem tem pa vas bo zalezovala prekleta marioneta Limerick. Ko se boste poglobili v zgodbo o manipulaciji in temni znanosti, boste morali postati ustvarjalni, če želite preživeti to grozljivo poglobljeno simulacijo.

Limerick: Cadence Mansion – napovednik

Več o Limerick: Cadence Mansion

V igri Limerick: Cadence Mansion morate raziskati zapuščeno graščino, v kateri živijo pošasti, tako zveri kot ljudje, in med poskusi pobega odkriti njene skrivnosti. Rešujte uganke, da napredujete skozi vse bolj strašljiva okolja, iščite vire, da se ubranite pred zlobnimi bitji – ali uporabite Panic Closets, da se skrijete pred njimi, in raztrgajte tkanino resničnosti v kinematografskih bojih s šefi.