21.6 C
Ljubljana

Prison City je zdaj na Steamu in Epic Games

Objavljeno:

Retroware (izdajatelji prihajajočih iger Iron Meat in Toxic Crusaders) se združujejo z razvijalcem Programancerjem, da bi vam predstavili Prison City!! To je distopičen, akcijski stranski drsnik s tesno mehaniko in zapleteno zasnovo ravni. Borite se proti tehnoteroristom s svojimi čakrami in granatami, jejte hrenovke za zdravje in poiščite stike, ki vam bodo pomagali odstraniti šefe.

Skupina tehnoteroristov se je infiltrirala v Prison City (prej Detroit). Tujci kriminalce hitro indoktrinirajo in jim priskrbijo orožje za sestavo vojske. Vsako varnostno območje prevzame imenovani tehnoteroristični nadzornik. O vodji tehnoteroristov ali njihovem motivu ni veliko znanega, vendar je skupina od takrat na oblasti. Kot nekdanji policaj Hal Bruzer sprejmite načelnikovo zahtevo, da napadete varnostna območja Prison Cityja in naredite konec vladavini tehnoteroristov.

Ključne funkcije:

  • Igranje v retro slogu, primerljivo s pozno igro NES.
  • Odkrijte skrivnosti in nadgradnje.
  • 8+ različnih območij, kot so avtoceste, tovarne in naravni rezervat.
  • Prilagodljiva težavna in igralna izkušnja.
  • V igri je govoreči delfin!!!

Prison City je zdaj na voljo na Steamu in Epic Game Store. Verzije za konzole (Nintendo Switch, Xbox One/X/S in PlayStation 4/5) bodo na voljo konec septembra ali v začetku oktobra.