17.2 C
Ljubljana

Povzpnite se po plemskih vrstah v Great Houses of Calderia

Objavljeno:

Vaša dediščina moči se začne danes. Resistance Games in Firesquid praznujejo Steam Strategy Fest s težko pričakovano izdajo Great Houses of Calderia. Ep fevdalne velike strategije bo imel igralce, ki se bodo potegovali za nadzor nad Calderio in za zagotovitev trajne dinastije.

Great Houses of Calderia – napovednik

Vodite plemiško družino, katere oči so usmerjene v vladanje vsej Kalderiji, mitološki provinci cesarstva, ki jo je zaznamovala nenasitna žeja po moči. Oblikujte močne diplomatske odnose in zavezništva z imenovanjem družinskih članov za vohunjenje, pogajanja, trgovanje ali celo poroko v sosednjih hišah. Bodite previdni pri tem, komu zaupate, saj je “kri gostejša od vode”. Usoda družine je samo v rokah njenih članov. Njihova dejanja lahko z enim taktičnim manevrom okrepijo ali uničijo najbolj nepremagljivo zavezništvo.

Strateške in vplivne igre moči bodo vaši hiši pomagale postati prevladujoče ime v vsej deželi. Razširite svoja ozemlja, zahtevajte zvestobo in ustvarite generacijske tradicije, vse v službi krone. Usoda Calderije je v vaših rokah, zato uporabite častne uvrstitve, da vplivate na dogodke v korist svoje hiše, medtem ko blatite druge, da si zagotovite mesto v zgodovinskih knjigah.

Calderia je vaša. Kako boste prevzeli nadzor? Great Houses of Calderia je od danes na voljo v zgodnjem dostopu Steam za 24,99 USD. Igralci bodo lahko omejen čas izkoristili poseben 20-odstotni popust ob lansiranju.