21.6 C
Ljubljana

Okusna pustolovska RPG Born of Bread, se bo pekla še nekaj časa, zdaj na voljo to jesen

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec WildArts v sodelovanju z Dear Villagers z veseljem napoveduje svojo prihajajočo pustolovsko igro RPG Born of Bread, ki bo potrebovala nekaj več časa v pečici, a ne obupajte, saj bo to jesen postrežena na PC-ju, Switchu, PlayStation 5 in platformah Xbox Series. Če želite dobiti povsem nov pogled na igro pred njenim lansiranjem, si oglejte ta povsem nov posnetek igranja Loafove pustolovščine!

Born of Bread – napovednik

Born of Bread je doma pripravljena potezna pustolovščina z igranjem vlog, ki se vrača v klasične risane RPG-je, polne zabavnih likov in očarljivih zgodb za otroke in odrasle. Bitja iz druge dobe povzročajo opustošenje po deželi in njihova nagajivost je velika grožnja za vse. Najneverjetnejši junak, Loaf, golem, rojen iz kruha, ki ima neskončen otroški čudež, se bo s svojimi novoodkritimi prijatelji znašel sredi drame, ki nastaja tisoče let.

Raziščite čudovit svet, poln skrivnosti, ki segajo od skrivnostnih ruševin Gozda korenin do ledenih pokrajin Frosty Flats. S pomočjo svojih prijateljev se soočite z grozečimi hudobneži in se vključite v zabaven, nenavaden postopni hibridni boj v realnem času.