10.7 C
Ljubljana

Lempo prihaja po vas! 7. septembra… Pobegnite, če si upate!!

Objavljeno:

Vstopite v vznemirljivo kraljestvo Lempo, navdušujoče psihološke grozljivke, ki črpa navdih iz bogate tapiserije finske mitologije.

Vstopite v Paulovo kožo, ki se po službi izgubi v neznanem gozdu. Odkrijte skrivnosti ljudi, ki so obtičali v tem čudnem gozdu pred vami. Uporabite vse, kar najdete, da ugotovite, kaj se dogaja, in pobegnite, preden vas ujame grozljivi gozd. Pripravite se na neprimerljivo pustolovščino, ki je drugačna.

PID Games in One Trick Entertainment z veseljem objavljata datum izida za Lempo, 7. septembra, na platformah PC (Steam, Epic, GOG) in PlayStation 5.

POVZETEK

Lempo je psihološka grozljivka, ki jo je navdihnila finska mitologija, v kateri igrate kot Paul, izgubljen v gozdu po delovnem dnevu. Odkrijte zgodbe ljudi, ki so bili prej ujeti v Metsänpeittu. Izkoristite malenkosti, do katerih pridete, da ugotovite, kaj se dogaja na tem srhljivem mestu, in se vrnite k svojemu mirnemu življenju, preden vas ta zlonamerni gozd požre.

KLJUČNE FUNKCIJE

Raziščite Lempov mistični gozd:
Podajte se v zloveščo temo Metsänpeitta in si osvetlite pot z vžigalnikom in svetilko, medtem ko iščete predmete in razkrivate skrivnosti. Ne pozabite, da ne hitite; kompas je vaš ključ do pobega iz tega prekletega gozda.

Zakoreninjeno v finski mitologiji:
Lempova pripoved se odvija v Metsänpeittu, kraljestvu, ki ga vzdržuje energija duš. Bodite previdni; to ni kraj za navadne smrtnike. Metsänpeitto kljubuje zakonom našega sveta in vas seznani z bitji, ki si jih ne predstavljate.

Grozljiva psihološka nočna mora:
Potopite se v Lempov svet nočne more, kjer srhljive slike in srhljivi zvoki brišejo mejo med resničnostjo in neznanim. Če se želite osvoboditi iz tega srhljivega gozda, se boste soočili z neizrekljivimi dogodki in entitetami.

Razkritje Lempovih skrivnosti:
Pri pobegu ne gre za boj; gre za reševanje zapletenih ugank, raztresenih po celem Metsänpeittu. Potopite se globoko v enigme tega kraljestva in sestavite vsako uganko, na katero naletite.

Boste izstopili nedotaknjeni?
Zastavlja se glavno vprašanje – ali lahko pobegnete Metsänpeittu fizično in psihično nepoškodovani?