10.7 C
Ljubljana

Banishers: Ghosts of New Eden je razkrila podaljšan napovednik igranja

Objavljeno:

Focus Entertainment in DON’T NOD z navdušenjem razkrivata več igranja svojega novega prihajajočega naslova Banishers: Ghosts of New Eden. Pretresljiva pripovedna akcijska pustolovščina, kjer lovite in se borite z nadnaravnimi grozotami, da bi spremenili tragično usodo, se je razkrila v novem napovedniku razširjenega igranja na Gamescomu. Naslov prihaja 7. novembra na PlayStation 5, Xbox Series X|S in PC, prednaročila pa so zdaj na voljo na vseh platformah, z zbirateljsko izdajo in na novo razkrito izdajo Red Echoes Edition, ekskluzivno za Focus Store!

Banishers: Ghosts of New Eden – napovednik

Življenje živim, smrt mrtvim

V svetu, kjer tavajo duše umrlih, igrate par Izganjalcev. Antea Duarte in Red mac Raith sta izkušena lovca na duhove, ki jima je bila zaupana zastrašujoča naloga razveljavitve zlonamernega in zloveščega prekletstva. Po nepremišljenem napadu Anteo ubijejo, njen ljubimec pa ostane v samoti in globokem obupu. Razpet med njuno zaobljubo, da bosta zaščitila žive pred zlobnimi duhovi, in nočno moro Anteinega stanja, se potepajte po srhljivi divjini Severne Amerike, da bi jo osvobodili njene nove stiske… Ne glede na ceno.

Vstopite v življenja skupnosti New Eden v svetu, ki ga pestijo nadnaravna bitja in starodavne skrivnosti. Združite Anteine duhovne moči in Redov močan arzenal, da premagate in preženete duše, ki mučijo žive. Odkrijte skrivnosti, krmarite po skrivnostnih pokrajinah in spoznajte nepozabne, a trpeče like, katerih usoda je v vaših rokah.

Težke odločitve bodo ležale na vaši poti, ko boste odločali o usodi prebivalcev Novega Edena – najsi bodo živi ljudje ali potepuške duše – kar bo dramatično vplivalo na vašo zgodbo in izzive, s katerimi se boste soočili. Boste spoštovali svojo prisego Banisher ali žrtvovali živeče v obupni želji, da bi vrnili svojo ljubljeno, ko igra izide 7. novembra?

Banishers: Ghosts of New Eden izide 7. novembra na PlayStation 5, Xbox Series X|S in PC.