22.3 C
Ljubljana

USC: Counterforce se pridružuje Strategy Festu v prodaji z novim igralnim načinom

Objavljeno:

Razvijalec Angry Cat Studios in založnik Firesquid z veseljem sporočata, da naslov USC: Counterforce, ki je bil objavljen v zgodnjem dostopu julija, sodeluje na Steamovem Strategy Festu od 28. avgusta do 4. septembra z veliko posodobitvijo, ki vključuje nov igralni način in prvi popust (-25%). Ta nova posodobitev obljublja, da bo igralno izkušnjo še izboljšala z uvedbo načina Defend the Base ter nekaterih drugih novih in razburljivih funkcij.

USC: Counterforce postavi igralce v kožo vesoljskih komandosov, ki so zadolženi za raziskovanje in nevtralizacijo nezemeljske grožnje na planetarnem telesu M-8322. Pripravite svojo ekipo, skrbno izberite svoje veščine in obvladajte svoje orožje, da zaščitite človeštvo. USC: Counterforce ponuja sistem spretnosti brez razreda in pasivne sposobnosti, ki jih morajo igralci izpopolniti, da najdejo popolne kombinacije. Zgrabite prijatelja, da se mu pridružite v boju z uporabo lokalnega sodelovalnega načina igre (skupna igra na vročem sedežu ali na daljavo).

USC: Counterforce – napovednik

Najnovejša posodobitev igre vključuje popolnoma nov igralni način Defend the Base, kjer bodo morali igralci vzdrževati in braniti funkcionalno postojanko, pri čemer združuje koncept upravljanja baze s potezno taktično obrambo.

Ta povsem nov igralni način prihaja skupaj z drugimi posodobitvami:

  • Nova funkcija – prototipi orožja: Prototipi so orožja z izboljšanimi osnovnimi lastnostmi, ki stanejo tako točke ekipe kot material za izdelavo. Lahko jih še izboljšate z nadgradnjami orožja in se podelijo v načinu Single Mission.
  • Novi predmeti – Skenerji, ki lahko razkrijejo vojno meglo, sovražnikov položaj in stopnjo nevarnosti.
  • Spremembe igranja, spremembe ravnotežja in popravki.

USC: Counterforce je trenutno na voljo na Steamu redno za 19,99 $, vendar je trenutno naprodaj za 25% ceneje ob praznovanju festivala Steam Strategy Fest. Igra je trenutno na voljo v angleščini in kitajščini.