21.6 C
Ljubljana

Reus 2 se odpravlja na Strategy Fest s prvo javno predstavitvijo

Objavljeno:

Razvijalec Abbey Games in založnik Firesquid z neverjetnim navdušenjem sporočata, da je dolgo pričakovano nadaljevanje igre Reus iz leta 2013 z naslovom Reus 2 namenjeno na Steam Strategy Fest, ki se je začel 28. avgusta. Povsem nov demo bo na voljo med festivalom in bo igralcem prva priložnost, da preizkusijo nadaljevanje po njegovi objavi v maju.

Reus 2 – napovednik

V polni različici igre Reus 2 igralci nadzorujejo mogočne, visoke velikane, medtem ko si prizadevajo za nego planetov, da bi vodili človeštvo, vendar je tudi veliko več odgovornosti. Igralci bodo prav tako lahko raziskovali usodo človeštva tako, da bodo ustvarili več planetov in videli, kako različne civilizacije oblikujejo svet okoli sebe. Poleg tega morajo igralci načrtovati in oblikovati strategije, kako prinesti več življenja in pomagati civilizaciji pri razvoju vsakega planeta, tako da sestavijo uspešne ekosisteme in biome. Če stvari ne gredo točno po načrtih, lahko vedno začnete novo človeštvo!

Igralci, ki bodo skočili v predstavitev med Strategy Festom, bodo lahko uživali med 45 minutami in 1,5 ure vsebine, ki se bo odvijala na njihovem prvem planetu. Ta zgodnja predstavitev predstavlja osnovno igranje igre z vadnico in omejenim naborom načrtovane vsebine. Biomi Tajga, Puščava in Ocean bodo na voljo igralcem, da oblikujejo svoj planet s prvima dvema obdobjema za ljudi. Poleg tega lahko igralci pričakujejo, da bodo igrali kot trije neverjetni velikani – skala, močvirje in ocean. Polna različica igre bo vsebovala še več vsebine, vključno z novimi in znanimi velikani. Razvijalci objavljajo to predstavitev, da bi zbrali povratne informacije in delili prvi vpogled v to, kaj lahko pričakujemo, ko se bo Reus 2 bližal lansiranju.

Lastnosti

  • Nadzorujte velikane: Stopite v čevlje mogočnih velikanov, ko oblikujejo planete. Spodbujajte ali kaznujte razvoj človeških družb. Izbira je vaša.
  • Eksperimentirajte z naravnimi viri: Uporaba različnih kombinacij flore in favne skupaj lahko pomaga najti nove interakcije med temi elementi.
  • Opazujte in določite svoje cilje: Oblikujte razvoj človeštva in opazujte, kako se njihove družbe razvijajo iz primitivnih obdobij v napredne civilizacije. Ne glede na to, ali so obsedeni vesoljski raziskovalci ali samouničujoči vojni hujskači, kdo ste vi, da bi sodili o odločitvah človeštva?

Reus 2 je trenutno v razvoju. Če želite preizkusiti predstavitev, si oglejte Steam stran Reus 2 med Strategy Festom od 28. avgusta do 4. septembra.