23.2 C
Ljubljana

Neodvisna glasbena pustolovščina, ‘Blue Wednesday’, zdaj na voljo po vsem svetu

Objavljeno:

Priznani južnokorejski razvijalec neodvisnih iger Buff Studio z navdušenjem sporoča, da je Blue Wednesday, pripovedna pustolovska prijetna igra o džezu, ljubezni in neuspehu, danes globalno izšla za osebne računalnike. Blue Wednesday je zelo cenjena zaradi svojega pristnega igranja in glasbe, saj je postala finalistka Taipei Game Show Indie Game Award 2023 in osvojila nagrado NYX Awards Indie Game Best Audio Design 2023. Igralci danes začnejo svojo sanjsko pustolovščino skozi Evans City na Steamu.

Blue Wednesday je iskrena in interaktivna zgodba, ki sledi Morrisu, jazzovskemu pianistu v težavah, in njegovim prepletajočim se zgodbam s kolegi iz Evans Cityja. Igra Blue Wednesday vključuje več kot 20 mini iger:

  • Poglobljeno pripovedovanje zgodb – S popolnoma uresničeno zasedbo likov in dinamičnim dialogom bodo igralci krmarili po Evans Cityju in izvedeli več o ljudeh, okolju in samem Morrisu.
  • Mini igre – Odvisno od igralčevih dejanj, se bo lahko igralec vživel v več kot 20 mini iger, ko bo sodeloval z okoljem in napredoval v zgodbi.
  • Zbirajte note – Izbira igralca bo oblikovala pripoved zgodbe in določila albume, ki jih lahko zbere. Z različnimi podzvrstmi jazza, od tanga in bossa nove do modernega jazza, bodo igralci lahko igrali note v igri ritmov.
  • Albumi redke glasbe – Igralci lahko med raziskovanjem mesta in reševanjem ugank odkrijejo redke glasbene albume. Igralci lahko te redke albume poslušajo in uživajo tako, da jih predvajajo na gramofonu v Morrisovi sobi.