21.6 C
Ljubljana

Izstrelitev v vesolje: Zgodnji dostop Void Crew prispe 7. septembra

Objavljeno:

Focus Entertainment v sodelovanju s Hutlihut Games, neodvisnim studiem s sedežem v Københavnu, z navdušenjem oznanja začetek zgodnjega dostopa njihove revolucionarne vesoljske odiseje: Void Crew. Pripravite se na neprimerljivo sodelovalno igralno izkušnjo, ki bo 7. septembra na novo definirala vaše potovanje skozi vesolje.

V vesolju vas nihče ne sliši kričati…

…razen vaših prijateljev! V igri Void Crew vesolje postane vaše igrišče, ko se vi in vaša ekipa 2-4 igralcev odpravite na divjo vesoljsko vožnjo. Premagajte prihajajoče sovražne votle frakcije v intenzivnih vesoljskih spopadih. Pripravite vesoljsko ladjo z uporabo taktilne mehanike in zagotovite, da so vse poškodbe popravljene, preden ladja razpade.

Brezhibno zamenjajte vloge in prilagodite strategije hitreje kot sprememba smeri lažnega asteroida. Ne glede na to, ali krmarite ladjo ali inženirske sisteme, držite vajeti svoje usode.

Sprostite svojo ustvarjalnost in prilagodljivost s prilagodljivim sistemom vlog igralcev in hitrimi namestitvami sistemov na poti. Od krmiljenja ladje do poveljevanja posadki – moč oblikovanja vaše izkušnje je v vaših rokah. Izboljšajte svoj slog in hrabrost z bogatimi nadgradnjami likov in opremite svojo ladjo z vrsto pripomočkov, ki prevesijo tehtnico v katerem koli medzvezdnem srečanju.

Void Crew bo na voljo 7. septembra v zgodnjem dostopu Steam.