10.7 C
Ljubljana

Faerie Afterlight prihaja na Nintendo Switch in Steam septembra 2023

Objavljeno:

Založnik video iger Mastiff v sodelovanju s Clay Game Studio je danes objavil, da bo Faerie Afterlight, 2D fantazijska akcijska igra, izdana na Steamu za PC septembra 2023. Poleg tega Mastiff z navdušenjem objavlja razburljivo novico, da zdaj Faerie Afterlight prihaja tudi na Nintendo eShop za Nintendo Switch za istočasno izdajo septembra.

Faerie Afterlight – napovednik

O Faerie Afterlight

Navdihnjena z indonezijsko filozofijo in ljudsko umetnostjo je Faerie Afterlight čudovito stilizirana 2D metroidvania igra, polna obilice srčnosti, poguma, tovarištva in čudovitega zvočnega posnetka, ki odlično dopolnjuje bujni svet igre.

Igralci bodo hkrati prevzeli nadzor nad Kimom in Wispyjem, ko se bo ta neverjeten in nerazdružljiv dvojec podal globoko v Lumine okužene votline, se potopil v njena globoka morja in raziskal njena duhovna mesta, da bi pridobil nazaj raztresene, zlomljene drobce Luči in svetu vrnil ravnovesje. Na tej poti bo dvojica reševala uganke, se spoprijateljila z domačini, sodelovala in očarala sovražnike ter se soočila z divjimi Titani, da bi pridobila močne nove sposobnosti, ki jima bodo omogočile boljši dostop do Lumine!

Ključne funkcije

  • Manipulacija okolja – Uporabite Wispyjeve sposobnosti za premikanje ploščadi, sten in celo reševanje ugank, medtem ko se Kimo odbija in odbija od vsake površine.
  • Prijatelj ali sovražnik – Vzpostavite prijateljstva z domorodci Lumine. Z nekaterimi – vendar ne z vsemi – sovražniki se je mogoče tudi spoprijateljiti.
  • Nešteto terenov – Skritih vrat, skrivnih kotičkov in pokritih prehodov je na pretek. Odklenite vsak centimeter gozdov tega ogromnega sveta, modrih morij in elegantnih ruševin.
  • Postanite močnejši – Premagajte pokvarjene Titane, da pridobite zmogljive nove sposobnosti in pridobite dostop do novih območij Lumine. Oklepajte se zidov s pajkovimi nogami, hitite s hroščevim rogom in še več!