10.7 C
Ljubljana

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case je zdaj na voljo!

Objavljeno:

Čas je, da uporabite svoje male sive celice! Težko pričakovano nadaljevanje Hercule Poirot: The First Cases, video igra Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case je zdaj na voljo! Odkrijte uvodni napovednik in razkrijte skrivnosti povsem novega primera umora.

Detektivska pustolovska igra, ki jo je razvil nagrajeni studio Blazing Griffin, ekipa za prvo igro, za katero so leta 2022 prejeli nagrado BAFTA za najboljšo škotsko igro, je na voljo na PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, PC, Xbox One in Xbox Series X|S digitalno in fizično.

O Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case:

V tem novem poglavju za Hercula Poirota lahko igralci izkusijo vznemirljivo, izvirno zgodbo, zvesto slogu in tonu Agathe Christie, v kateri se bodo predstavili Arthurju Hastingsu, Poirotovemu ljubljenemu pomočniku.

Skupaj sta bila zadolžena za varen prevoz neprecenljive umetnine na poti, ki bo razstavljena v Londonu. Vendar uvodni večer ne bo šel po načrtih… detektivi bodo poklicani, da rešijo povsem novo skrivnost v središču Londona.

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case ponuja prepričljivo igranje in vas popelje v svet Hercula Poirota. Raziščite prestolnico, poiščite namige, zaslišajte osumljence in priče ter rešite to povsem novo preiskavo.

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case je zdaj na voljo na PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, PC, Xbox One in Xbox Series X|S, v fizični in digitalni izdaji.

Agatha Christie – Hercule Poirot: The London Case – napovednik