21.6 C
Ljubljana

Symphony of War Legends DLC nadaljuje sago, izboljšuje potovanje na osebnih računalnikih danes

Objavljeno:

Symphony of War: The Nephilim Saga, taktični RPG, razvijalca Dancing Dragon Games in založnika Freedom Games, razširja bojno polje z novimi zgodbami, obrazi in izzivi z Legends DLC na osebnih računalnikih prek Steama danes!

Odkrijte, kaj sledi po navedbah v Symphony of War z Legends DLC, ki vsebuje osem novih poglavij, ki zaokrožajo zgodbe ljubljenih likov, kot jih je izglasovala skupnost Symphony of War, vključno z Antaresom, Barnabasom in Jaromirjem. Preizkusite militaristične meje 13 novih razredov enot, kot so temni mag, ki izvaja prekletstva, grozljivi nekromant in divji vojni maček.

Zberite fragmente spomina, potem ko premagate glavno kampanjo, da jih uporabite kot valuto za vrnitev prejšnjih enot in predmetov na bojno polje, pripravljenih za ponovno osvajanje slave eskadrilje. Osvežite igranje in poskrbite, da bodo bitke zanimive za vojne lačne kapitane, ki iščejo zrele priložnosti za prelivanje krvi v New Game+ z osupljivo količino novih možnosti igranja, vključno z ustvarjanjem povsem nemrtve vojske ali povečanjem enot za neverjetno škodo.

Z dodatkom nekromantije zabrišite meje med življenjem in smrtjo ter zbirajte neživljenjsko energijo z morebitno povzročeno škodo in vsemi zdravstvenimi točkami, odvzetimi sovražnikom, da ustvarite resnično zastrašujočo ekipo nemrtvih vojakov. Poskusite znova in znova ustvarite popolno akcijo, preizkušajte zapletene kombinacije in izvajajte poteze, dokler sovražnik končno ne dvigne bele zastave v uničeni vdaji.

Symphony of War je zdaj na voljo na Steamu, GOG in Epic Game Store v dveh izdajah: 19,99 $ za standardno izdajo in 34,97 $ za zbirateljsko izdajo, vključno z zvočnim posnetkom, umetniško knjigo in strateškim vodnikom. Obe različici sta na voljo v angleščini, francoščini, nemščini, španščini, japonščini, korejščini, portugalščini in poenostavljeni kitajščini. Legends DLC je zdaj na voljo za 9,99 USD s podporo za angleški, francoski, nemški, španski, japonski, korejski, portugalski in poenostavljeni kitajski jezik.

Symphony of War: The Nephilim Saga – Legends – napovednik