24.5 C
Ljubljana

Roguelike RPG Looper Tactics je zdaj na voljo na Steamu

Objavljeno:

Čakanja je konec. Čas je, da se odcepite in osvobodite od sveta, ki je preklet z večnim ciklom smrti in vstajenja. 2P Games z veseljem sporočajo, da je Looper Tactics zdaj na Steamu po ceni 10,99 $. V prvem tednu izdaje lahko uživate v 10% popustu!

Looper Tactics – napovednik

Looper Tactics je pustolovska igra s kartami, ki združuje sestavljanje kompletov kart in roguelike mehanike. Imate omejen čas za raziskovanje proceduralno ustvarjenega sveta in soočenje z njegovimi sovražniki, pastmi, nevarnostmi in ugankami v vedno težjih izzivih.

Ključne značilnosti Looper Tactics:

  • Roguelike deckbuilder se prepleta z raziskovanjem zemljevida: Brezplačno raziščite zemljevid čim globlje. Namizni zemljevid vsebuje edinstveno mehaniko, naključne sovražnike, zaklade in tako naprej.
  • Strateško sestavljanje kompletov kart brez meja: Igra ne omejuje vašega sloga igranja in ni enega ali dveh kompletov, ki bi ju morali uporabiti od začetka do konca, čeprav obstaja veliko različnih kombinacij kart, ki jih priporočamo, da jih preizkusite.
  • Postanite močnejši z vsakim vstajenjem: Vsaka smrt postane odskočna deska in vsakič, ko vstanete, postanete močnejši s kartami, nadgradnjami in viri, ki ste jih zbrali.
  • Uživajte v klasičnih bitkah pri igrah s kartami: Looper Tactics ponuja edinstveno igralno srečanje, ki ga začetniki lahko razumejo in zadovolji tudi izkušene igralce iger s kartami.