21.6 C
Ljubljana

Project Haven razkrije nov co-op demo na Steam Strategy Fest

Objavljeno:

Razvijalec Code Three Fifty One z veseljem deli udeležbo svoje taktične potezne borbene igre Project Haven na prihajajočem festivalu Steam Strategy Fest. Od 28. avgusta do 4. septembra so igralci vseh interesov vabljeni na ta edinstven dogodek, praznovanje strateškega igranja iger, ki ga gosti izključno Steam.

Posodobljena predstavitev, ki je na voljo izključno za Steam Strategy Fest, daje igralcem edinstveno priložnost, da se združijo s prijatelji in zavezniki v prepričljivem kooperativnem načinu Project Haven. V svetu, kjer je taktična natančnost nujna, partnerstvo s kolegom strategom doda povsem novo plast globine. Skupaj oblikujte strategije, sinhronizirajte svoje poteze in usklajeno izvajajte taktike.

Project Haven – napovednik

Ko igralci vodijo posadko plačancev Steel Dragons po grobih mestnih ulicah zadnjega mesta na Zemlji, ta kooperativni dodatek spremeni dinamiko bojišča. Sodelujte v očarljivi kampanji, ki temelji na pripovedi, s prijatelji, izkoristite prednosti drug drugega, uskladite vsako svojo potezo, sinhronizirajte strategije in izvajajte sinhronizirane napade za dodatno škodo. Skupaj osvajajte, ko odkrivate skrite resnice mesta, polnega obupa in spletk.