25.8 C
Ljubljana

Video Still Wakes the Deep razkriva skrivnosti in utrinke igranja

Objavljeno:

Nagrajeni razvijalec The Chinese Room odpira zastor pred svojo prihajajočo pripovedno igro grozljivk Still Wakes the Deep, ki jo bo izdal Secret Mode.

Still Wakes the Deep – napovednik

V Uvodu v gradnjo sveta razvijalci pri The Chinese Room raziskujejo pripoved za Still Wakes the Deep in raziskave, ki spodbujajo razvoj. Vodilni okoljski umetnik Iain Gillespie, umetniška direktorica Laura Dodds in glavni oblikovalec Rob McLachlan ponujajo pogled v zakulisje tega težko pričakovanega naslova.

V tem dokumentarcu The Chinese Room razpravljajo o tem, kako se bo okolje razvijalo skozi čas, in o ključnih navdihih za grozljivko igre. Obdobje, geografska lokacija ploščadi – vse to igra ključno vlogo v tej grozljivi zgodbi, ki temelji na pripovedi. Oboževalci bodo odkrili, kako se je ekipa navdušila nad žerjavi in brskala po dokumentarnih arhivih British Petroleuma, ko si je prizadevala za pristno predstavitev škotske naftne ploščadi v sedemdesetih letih prejšnjega stoletja.

Still Wakes the Deep naj bi izšla leta 2024 za PC, Xbox Series X|S in PlayStation 5. Na voljo bo tudi na Xbox Game Pass in PC Game Pass.

O Still Wakes the Deep

Still Wakes the Deep je vrnitev k žanru prvoosebne narativne grozljivke iz The Chinese Room, ustvarjalca kritiško hvaljenih iger, kot so Amnesia: A Machine for Pigs, Everybody’s Gone to the Rapture in Dear Esther.

Ste delavec na naftni ploščadi na morju, ki se bori za svoje življenje v hudi nevihti, nevarni okolici in temnih, zmrznjenih vodah Severnega morja. Vse komunikacijske linije so bile prekinjene. Vsi izhodi so izginili. Vse, kar ostane, je soočenje z neznansko grozo, ki je prišla na krov.

Igra Still Wakes the Deep bo izšla leta 2024 za Xbox Series X|S, Xbox Game Pass, PC, PC Game Pass in PS5.