23.2 C
Ljubljana

The Time I Have Left prvi napovednik igranja, razkrit na Gamescom 2023

Objavljeno:

Neodvisni razvijalec iger GROUND Game Atelier je danes razkril prvi igralni napovednik za njihov prvenec The Time I Have Left. The Time I Have Left, ki je bila prvič razkrita marca 2022 na Future Games Showcase, je bil včeraj razkrita še v živo na Gamescomu in prikazuje dogajanje v igri iz časovne pustolovščine pobega. The Time I Have Left je zdaj na voljo za dodanje na seznam želja na Steamu, za osebne računalnike pa bo izšla leta 2024.

Čez šest ur boste mrtvi. The Time I Have Left je časovno usmerjena raziskovalna igra z elementi RPG in velikim poudarkom na pripovedovanju zgodb. Igrajte kot Aline, ženska, ki jo prizadene skrivnostno stanje, ki jo zaznamuje za gotovo smrt. Igralci bodo vodili Aline v tekmi s časom, da bi pobegnila iz ogromnega podzemnega kompleksa, Kolonije 7. Kaj boste storili s časom, ki vam je še ostal?

Funkcije The Time I Have Left:

  • Osupljive vizualne slike: Doživite gosto okolje Colony 7, vse upodobljeno v osupljivem slogu.
  • Nostalgičen pridih, sodobno izvedba: Poiščite namige, rešite okoljske uganke, odklenite skrita območja in si zagotovite pobeg. Doživite edinstveno raziskovalno igranje v kombinaciji s svežim pogledom na klasično formulo JRPG.
  • Časovno usmerjena zgodba in igralnost: Časovnik vedno tiktaka, a čas teče na skrivnostne načine…
  • Naglica dela odpadke: Vaš čas je namenjen porabi. Po vsaki stopnji se bo časovnik prilagodil, da bo sledil zgodbi, zato pravočasno zapustite območje, da kar najbolje izkoristite vsako stopnjo.
  • Znanje je moč: Nove sposobnosti se odklenejo, ko odkrijete namige in izpolnite bazo podatkov v igri. Pridobite bistvene spretnosti, ki jih potrebujete, tako da sledite glavni zgodbi ali raziskujete poglobljeno, da odklenete dve dodatni drevesi spretnosti.
  • Globoke, temne skrivnosti: Uporabite informacije, ki jih zberete, da odklenete bližnjice, skrite zgodbe, edinstvene predmete in skrivnosti. Morda ne boste odkrili vseh v enem samem igranju.
  • Uprite se vizijam smrti: Aline se v svojih obsmrtnih izkušnjah sooča z grotesknimi bitji. Držite se proti njim v bitki moči volje.
  • Reaktivna potezna mehanika: Dobro tempirajte svoje gibe, da se izognete usmerjenim napadom. Obvladajte vzorce svojih sovražnikov, da pobegnete nepoškodovani.
  • Prilagodite svoj nabor spretnosti: Odklenite veščine z raziskovanjem ravni in opremite tiste, ki bolj ustrezajo vašemu slogu igre. Bolj ko raziskujete, več orodij boste imeli za soočenje z bitji.

The Time I Have Left bo na voljo leta 2024 za PC in je zdaj na voljo za dodanje na seznam želja.