19.7 C
Ljubljana

Novi IP Devsisters, ‘BRIXITY’, je zdaj na voljo po vsem svetu!

Objavljeno:

Devsisters z navdušenjem sporoča, da se je BRIXITY, popolnoma nov graditelj mest v mobilnem peskovniku iz razvojnega studia, ki stoji za nagrajenim CookieRun IP, včeraj, 24. avgusta, globalno lansiral v napravah Android in iOS!

BRIXITY je sproščujoča peskovniška igra za gradnjo mest, kjer lahko vsakdo hitro sestavi “Brix”, da zgradi svoje mesto in obnovi Zemljo. Igralci lahko svoje ustvarjalne vizije oživijo brix-by-brix, kot so rekreacije slavne arhitekture, brix portreti hišnih ljubljenčkov ali karkoli, kar jim pade na pamet. Ustvarite lahko tudi načrte in jih delite s kolegi po vsem svetu.

Igralci se lahko sprehajajo po mestih drug drugega v popolnoma interaktivnem tretjeosebnem okolju in uživajo vso ustvarjalnost. Kupiti je mogoče tudi načrte zgradb, ki jih želijo prinesti domov in zgraditi. Poleg tega lahko igralci tudi ocenijo svoja najljubša mesta z uporabo všečkov ali sledijo funkcijam za podporo kolegom ustvarjalcem.

BRIXITY govori o rekonstrukciji Zemlje, potem ko se je pred 500 leti zaradi zanemarjanja zrušila. Človeštvo, imenovano Pipos, se je umaknilo izven sveta, dokler ni razvilo fantastične tehnologije ‘Brix’. S to novo odkrito tehnologijo morajo igralci in Pipi ponovno zgraditi Zemljo. Vsak Pipo je edinstven, z različnimi interakcijami, ki temeljijo na njihovi osebnosti, videzu in poklicih.

Ob lansiranju ima BRIXITY podporo za korejski, angleški in japonski jezik. Igro je mogoče globalno prenesti iz trgovine Google Play za naprave Android in Apple App Store za naprave iOS.