21.6 C
Ljubljana

Inovativna PvE igra Wardens Rising, prihaja v začetku leta 2024 za osebne računalnike/konzole

Objavljeno:

Wardens Rising, usmerjena od zgoraj navzdol, je vznemirljiva akcijska vožnja, ki združuje obrambno bazo v stilu iger League of Legends in Orcs Must Die v izkušnjo PvE, ki temelji na misijah. Uporabite svoje edinstvene sposobnosti in prilagodljivo opremo, da sami preoblikujete bitko in zaščitite jedro pred sovražnimi vdori v solo kampanji ali igri za več igralcev, z načinom misij za 2 do 4 igralce z neskončno ponovljivimi postopkovnimi invazijami.

Ker je na kocki usoda človeštva, boste izbirali med petimi razredi in se podali v bitko, da bi ubranili valove vsiljivcev sami ali z do tremi svojimi prijatelji. Okrepite svojo obrambo in nadgradite predmete in sposobnosti svojega lika, da prevladujete nad hordami sovražnikov, uničite šefe in rešite človeštvo pred največjo, meddimenzionalno grožnjo.

V vsaki bitki boste uničili 100 sovražnikov, ki neizogibno potujejo po poteh, ki vodijo do vitalnih energijskih jeder, ki jih morate braniti z mešanico edinstvenih sposobnosti junaka in prilagodljivo obremenitvijo tehnologije, ki vključuje hišnega spremljevalca, zvite pasti, zidove, portale, in več. Med bitkami boste odklenili in nadgradili novo tehnologijo, da boste postali dovolj zmogljivi za obrambo zahtevnejših zemljevidov in invazij, napredovanje skozi regije in spopadanje z invazijskimi šefi.

Wardens Rising – napovednik

Wardens Rising bo izšla na računalnikih z operacijskim sistemom Windows prek Steama in Epic Games Store ter na konzolah Xbox in PlayStation v začetku leta 2024.