10.7 C
Ljubljana

Don Duality: Igra z mehaniko kart, zdaj na voljo na Steamu!

Objavljeno:

Pripravite se, da se potopite v vznemirljivi svet organiziranega kaosa, ko bo Don Duality danes, 25. avgusta, ob 7. uri po pacifiškem času na Steamu prišel na digitalne police. Don Duality je igra z mehaniko kart. Pošljite svoje gangsterje v rop in operite denar v svoji restavraciji. Najemite osebje in nadgradite svojo ustanovo, vendar ne pozabite, da je življenje kot ruleta in na Donovem potovanju ni mogoče vsega popolnoma nadzorovati.

Ključne funkcije:

  • Igranje organiziranega kaosa: Stopite v čevlje lastnika restavracije in mafije Dona ter žonglirajte z zapletenostjo obeh svetov. Od upravljanja vaše restavracije do poveljevanja vašim gangsterjem, sprejmite kaos in krmarite med nepredvidljivimi preobrati svojega dvojnega življenja.
  • Mehanika kart: Raziščite dinamični sistem kart, ki vas drži na nogah. Sprejemajte odločitve o zaposlovanju, krmarite ob nepričakovanih dogodkih in obravnavajte edinstvene karte primerov, ki izzivajo vašo strateško bistrost.
  • Zgradite in nadgradite: Izboljšajte ponudbo restavracij, da boste navdušili brbončice svojih strank. Medtem opremite svoje podzemno skrivališče, da pripravite svoje gangsterje na akcijske izzive.
  • Krmarite z negotovostjo: Sprejmite nepredvidljivost življenja, ko manevrirate skozi mesto, polno nepričakovanih dogodkov, tako kot vrtenje kolesa rulete.
  • Slikovne pike in očarljiva glasba: Potopite se v svet očarljive estetike slikovnih pik in očarljivo zvočno podlago, ki doda globino vašemu potovanju.