17.2 C
Ljubljana

Podajte se v neznano in razkrite še več skrivnosti v novem napovedniku za Pacific Drive

Objavljeno:

Odkrijte več skrivnosti za olimpijsko izključeno cono v novem pripovednem napovedniku za Pacific Drive. Danes sta na dogodku Future Games Show Ironwood Studios in založniški partner Kepler Interactive predstavila več svoje edinstvene pustolovščine preživetja v vožnji, ki bo na PlayStation 5 in PC prišla v začetku leta 2024.

Pacific Drive – napovednik

V senci visokih zimzelenih rastlin na pacifiškem severozahodu se znajdete ujeti za 300-metrsko steno. Toda zakaj je bila zgrajena in kdo ali kaj so Ostanki? Skrivnostni glasovi prečkajo radijske valove in vas sprašujejo, vas opozarjajo. Med vašimi bitkami proti vremenskim vplivom in anomalijam izključenega območja je samo ena stvar gotova: vi in vaš avto ne boste odšli nespremenjeni.

Olimpijsko izključeno območje, ki je bilo nedotaknjeno več kot 30 let, je dom vseh vrst nevarnosti in skrivnostnih pojavov, znanih kot anomalije. Samo s svojim karavanom se pomaknite po vijugastih cestah, medtem ko poskušate razvozlati mrežo skrivnosti, ki obdaja to območje od 50. let prejšnjega stoletja. Zberite sredstva za nadgradnjo svojega avtomobila in odkrijte več namigov, ko se podajate vse dlje v neznano.

Pacific Drive je zdaj na voljo za dodanje na seznam želja in bo na voljo na PlayStation 5 in PC (prek Steam in Epic Games Store) v začetku leta 2024.