10.7 C
Ljubljana

Objavljen datum izdaje Land Above Sea Below

Objavljeno:

Pripravite se na pot spokojnega raziskovanja in iskrenega razmišljanja, ko očarljiva in sproščujoča strateška igra Land Above Sea Below razkrije svoj uradni datum izdaje 13. september. Skrbno izdelana in zasnovana tako, da prikliče nežen objem svežega jesenskega vetriča, ta poglobljeni naslov igralcem obljublja očarljiv pobeg v svet tišine in čudežev, medtem ko preizkuša njihovo sposobnost načrtovanja vnaprej in dela v smeri “Večne jeseni”.

Land Above Sea Below vabi pustolovce, da stopijo v bujno in vabljivo kraljestvo, kjer se meja med sanjami in resničnostjo zabriše v harmonično tapiserijo. Igra, postavljena v ozadje slikovitih pokrajin, ki se kopajo v toplih odtenkih oranžne, rdeče in zlate, zajema bistvo mirnega jesenskega popoldneva in vabi igralce k raziskovanju, povezovanju in ponovnem odkrivanju občutka notranjega miru.

Land Above Sea Below, vodena s pomirjujočim ambientalnim zvočnim posnetkom in umetniškim slogom, ki elegantno ujame zapleteno lepoto narave, prinaša izjemno izkušnjo, ki slavi lepoto sveta okoli nas. Ne glede na to, ali gre za pohajkovanje po mirnih gozdovih, odkrivanje skritih skrivnosti ali ukvarjanje z iskrenimi pripovedmi, stkanimi skozi igro, bodo igralci zagotovo našli tolažbo v vsakem kotičku tega očarljivega digitalnega kraljestva.

S svojo elegantno mešanico raziskovanja, sprostitve in pomembnih povezav, Land Above Sea Below vabi igralce, da se podajo na pomirjujočo pustolovščino, ki bo pustila trajen vtis. Ko se bliža datum izida igre, 13. september, se tako igralske navdušence kot občudovalce narave spodbuja, da označijo svoje koledarje in se pripravijo, da se potopijo v svet, ki zajema bistvo umirjenega razmišljanja.

Land Above Sea Below – napovednik