21.6 C
Ljubljana

Lost Native razkriva Wild Country, udobno tekmovalno strateško igro

Objavljeno:

Novoustanovljeni studio Lost Native je med dogodkom Future Games Show premierno predstavil prvi napovednik za Wild Country, nagajivo udobno tekmovalno strategijo. Wild Country bo v bližnji prihodnosti izšla za PC in Nintendo Switch.

Wild Country – napovednik

Napovednik predstavlja prijetno tekmovalno naravo igre s kartami Wild Country, ki je postavljena v okrožje Big Sky, kjer tekmujete na turnirju, da postanete naslednji župan mesta Sun City.

Wild Country je igra za gradnjo mesta, kjer se igralci borijo med seboj s kartami. Združuje hitro in strateško igranje z zabavno gradnjo mest. Igralci lahko zbirajo karte, gradijo mesta in izzivajo svoje prijatelje v igri, ki jo je enostavno igrati, a težko obvladati.

Zunaj tekmovanja lahko igralci raziskujejo kanjon Big Sky, opravljajo naloge in se družijo z njegovimi prebivalci. To je kraj za odklepanje kozmetičnih predmetov za prilagoditev igralčevega županskega upanja, ki ga je mogoče izbrati med različnimi liki humanoidnih živali. Po zaključku kampanje za enega igralca lahko igralci tekmujejo na spletu tako v uvrščenih kot neuvrščenih tekmah.

Wild Country bo v bližnji prihodnosti izšla na osebnih računalnikih in Nintendo Switch.