10.7 C
Ljubljana

Dark Envoy napovednik igre in datum izida sta razkrita

Objavljeno:

Dark Envoy, prihajajoča fantazijska RPG igra, postavljena v svet orožja in čarovništva, je ponosno razkrila napovednik igranja in uradni datum lansiranja 24. oktober.

Dark Envoy – napovednik

Napovednik prikazuje bujni svet Jäana, temeljne mehanike igre, in odmeva globoko pripoved, ki vabi igralce, da se izgubijo v njej. Dark Envoy prinaša klasično mehaniko RPG z bojnim sistemom, ki temelji na spretnostih, zgrajen na razredih in specializacijah ter mešanicah, z različnimi taktičnimi možnostmi za pristop k bitkam. Vi nadzorujete skupino lovcev na relikvije v zgodbi o usodi, postavljeni v svet, ki ga razdirajo konflikti. Zasnovana kot dostopna RPG, ki jo lahko uživate kot enoigralsko ali spletno sodelovalno pustolovščino. Vsaka pot je pot naprej in vi nadzorujete svojo usodo.

KLJUČNE FUNKCIJE:

  • Nadzorujte bojišče, izkoristite teren v svojo korist in izberite svojo taktiko za uspeh.
  • Upočasnite ali začasno ustavite boj, da si zagotovite čas za načrtovanje in odziv.
  • Ročno narisani uroki vam omogočajo, da svojim čarobnim napadom dodate pridih.
  • Odpravite se na različne bogate in izročila polne lokacije ter naletite na vrsto sovražnikov in zastrašujočih šefov.
  • Izdelajte in očarajte predmete in orožja, da boste imeli prednost v boju.

O Dark Envoy:

Dark Envoy združuje klasično mehaniko RPG z bojnim sistemom, ki temelji na veščinah in je osredotočen na razrede in specializacije, hkrati pa vključuje različne taktične pristope k bitkam. Igralci vodijo skupino lovcev na relikvije, ki skupaj s svojimi spremljevalci raziskujejo prostrano deželo Jäan. Poglobljena zgodba se odvija skozi solo kampanjo ali pa jo lahko doživite s prijateljem v obsežnem spletnem sodelovalnem načinu.

Igra naj bi izšla leta 2023 za PC, PlayStation 4 in Xbox One.