21.6 C
Ljubljana

Clanfolkova posodobitev “Hearth and Home” doda najljubši recept vaše babice

Objavljeno:

Simulator zgodovinske kolonije Clanfolk, Hooded Horse in MinMax Games, ki se nahaja v škotskem visokogorju, prejme svojo 12. večjo posodobitev od začetka zgodnjega dostopa, kot tudi novo zgodovinsko nizko prodajo, ki obeležuje minevanje letnih časov.

Na podlagi zgodovinskih zapisov o Škotski iz 14. stoletja bo posodobitev “Hearth and Home” predstavila hrano, recepte in pridelke iz tistega obdobja, pa tudi nove nadgradnje iz bolj zapletenih receptov, kot je ustvarjanje toplote ali uporaba bonusov razpoloženja.

Med novimi posevki so ohrovt, čebula, bob in repa. Vsak ima novo različico semena, ki ga lahko zdaj shranite v novo “Zalogo semen” ali “Polico s semeni”. Kar zadeva nove recepte, priročen “Pluck on a Stick” prihaja kot nova jed za zgodnjo divjad, narejena iz pobranega mesa organov, da ne gre v nič. Obstaja še veliko več, naprednejši recepti pa vključujejo svetovno znani haggis, ki ga bo treba skuhati v novi kuhalni posodi – ta lahko naredi različne stvari in ima 13 različnih vizualnih stanj.

Vsej tej izdatni hrani se pridružujejo nove funkcije za izboljšanje kakovosti življenja, kot je vlečenje predmetov in običajni krog popravkov in popravkov hroščev. Na voljo je tudi 28 novih zgodovinskih klanov, s katerimi se skupno število poimenovanih klanov v igri poveča na 70.

Nenazadnje, Clanfolk bo naprodaj na Steamu po novi zgodovinsko nizki ceni, s 25% nižjo osnovno ceno od danes do 4. septembra, kar sovpada s Steam Strategy Festom.

Clanfolk je na voljo na računalnikih prek zgodnjega dostopa Steam po osnovni ceni 19,99 $ / 19,99 £ / 19,99 € / 2480 ¥.