23.2 C
Ljubljana

SteamWorld Build bo na voljo za osebne računalnike, Xbox, PlayStation in Switch 1. decembra

Objavljeno:

Thunderful in interni razvojni studio The Station z veseljem sporočata, da bo pričakovana SteamWorld Build izdana za PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 4, PlayStation 5 in Nintendo Switch 1. decembra. SteamWorld Build bo na voljo prvi dan na Xbox Game Pass in računalniški igralci, ki imajo SteamWorld Complete Bundle, bodo lahko prejeli 20% popust na igro na Steamu. Igralci lahko sami preizkusijo edinstveno izkušnjo gradnje mesta na več ravneh s predstavitvijo Steam, ki je zdaj na voljo.

Vsi vidiki SteamWorld Build, razviti za osebne računalnike in konzole hkrati, so bili zasnovani tako, da zagotavljajo, da igra deluje prav tako dobro s krmilnikom v roki kot z miško in tipkovnico, s čimer prinaša tradicionalno žanr, osredotočen na osebni računalnik, na konzolo brez kompromisov. Poleg tega, da sprejema igralce ne glede na to, na kateri platformi so, SteamWorld Build sledi tradiciji serije pri oskrbovanju tako izkušenih igralcev kot novincev v žanru graditeljev mest.

Kot arhitekt rudarskega mesta SteamWorld gradite temelje in gradite hiše za svoje meščane steambotov, jih nahranite in jim zagotovite malo zabave. Podajte se v zapuščen rudnik pod vašim mestom, za katerega se govori, da je poln starodavne tehnologije, ki je ključ do pobega pred bližajočo se pogubo. Z uporabo naravnih virov nad zemljo in bogatih rud, zakopanih spodaj, razširite svoje mesto, spodbudite nove stanovanjske ravni, da se pridružijo prizadevanju za kopanje globlje, izkopavanje neizmernega bogastva in jim na koncu pomagajte, da ga odnesejo s planeta!

Nadzemni in podzemni elementi SteamWorld Build so medsebojno odvisni, kjer se vse, kar odkrijete, rudarite ali gradite, pretaka v to, kar lahko počnete, ko preklopite z zgoraj na spodaj in obratno. Vsi ti zobniki se prilegajo skupaj, da ustvarijo zadovoljivo igralno zanko, kjer vedno napredujete in ste vedno zavzeti.

SteamWorld Build – napovednik