10.7 C
Ljubljana

Pripravite se na naslednjo bitko, TEKKEN 8 prihaja 26. januarja 2024

Objavljeno:

Vodilni založnik in razvijalec videoiger Bandai Namco Europe je objavil, da bo TEKKEN 8, prihajajoči vnos v legendarni borilni franšizi, izšel 26. januarja 2024. Igra bo ekskluzivno na voljo za PlayStation 5, Xbox Series X|S in PC prek Steam. TEKKEN 8, ki jo razvija Bandai Namco Studios Inc., bo izkoristila moč trenutne strojne opreme, da postane vizualno najbolj osupljiva igra v seriji doslej. Naslov prav tako obljublja nov pristop k igranju borilnih iger z novim agresivnim bojnim sistemom, ki nagrajuje taktiko napada na prvem mestu in zagotavlja spektakularne boje. TEKKEN 8 je zdaj na voljo za prednaročilo v različicah Standard, Deluxe in Ultimate Edition.

TEKKEN 8 – napovednik

Razkritje je predstavilo Arcade Quest – popolnoma nov način za enega igralca, ki se bo izkazal za najboljši vadbeni poligon, pri čemer se bo dotaknil korenin franšize za uvedbo novega načina igranja in izpopolnjevanja veščin. V tem načinu lahko igralci ustvarijo in prilagodijo svoj avatar ter “obiščejo” različne arkade in sodelujejo v tekmah, namenjenih izboljšanju njihove igre in učenju novih tehnik. Ko bodo igralci napredovali skozi zgodbo, se bodo še naprej razvijali in postajali močnejši skupaj s svojim avatarjem ter izpopolnjevali svoje veščine proti vse težjim in težjim nasprotnikom v zgodbi, ki se ne bo preveč razlikovala od tiste, kako so nekateri pravi igralci vstopili v e-šport.

V nadaljevanju običajne kadence razkritij likov TEKKEN 8 je napovednik napovedal vračanje priljubljenih, ki se bodo pridružili seznamu 32 znakov, s Kumo, Leom, Shaheenom, Stevom, Dragunovim in Yoshimitsujem, ki so predstavili svoj posodobljen videz in poteze. Vsi liki v TEKKEN 8 bodo imeli globoke možnosti prilagajanja, vključno s popolnoma novimi možnostmi, z možnostjo spreminjanja barv vsakega dela ter velikosti in položaja dodatkov, kar bo igralcem omogočilo, da resnično pokažejo svoj slog in svojim najljubšim likom vnesejo osebni pridih.

TEKKEN 8 je zdaj na voljo za prednaročilo v različicah Standard, Deluxe in Ultimate. Prednaročila za standardno izdajo bodo vključevala osnovno igro, ko bo na voljo, in igralcem podelila komplet Paula Phoenixa kot kostum Avatar. Igralci PlayStation 5 bodo prejeli preobleki Mokujin in Testujin Avatar. Deluxe Edition vključuje vse standardne predmete skupaj z Playable Character Year 1 Pass, ki odklene štiri like, ki bodo izdani po lansiranju igre, kot tudi preobleko Kinjin Avatar. Vključuje tudi paket Gold Suit Pack kostumov likov, ki jih je mogoče igrati za vseh 32 likov. Ultimate Edition vključuje vso vsebino in bonuse izdaje Deluxe, skupaj s preoblekami Avatarjev za Kazuyo, Jin in Jun ter 32 vzorcev klasičnih TEKKEN kompletov majic, s katerimi lahko igralci prilagodijo svoje avatarje in morda podoživijo pretekle spomine iz te legendarne franšize.