10.7 C
Ljubljana

Preživite grozote v Draft of Darkness, zdaj na voljo na Steamu

Objavljeno:

Draft of Darkness, graditelj kompletov kart in grozljivka preživetja, ki je v zgodnjem dostopu mutirala v dveh letih, je izšla v različici 1.0 in je zdaj na voljo.

Draft of Darkness – napovednik

Draft of Darkness je postavljena v postapokaliptično mesto, ki ga pesti… tema! Proceduralno ustvarjeni in medsebojno povezani zemljevidi so okuženi s podlimi bitji, ki zahtevajo edinstven pristop za premagovanje. Nekatera bitja so dovzetna za surovo silo, medtem ko druga zahtevajo bolj taktičen pristop ‘onesposobljevanja’.

Vaše odločitve zunaj bitke so prav tako pomembne kot odločitve v bitki, še posebej, če želite preživeti s temo prežeto mesto. Stanja ostanejo z vami ves čas teka, odstrani pa jih le dobro upravljana navigacija. Svoje karte in opremo lahko nadgradite z interakcijami v svetu in priložnostmi trgovanja. Pozor, vsako dejanje v Draft of Darkness ima reakcijo!

Draft of Darkness uporablja edinstven sistem orožja s kartami, kjer so napadalne karte povezane z orožjem, ki zahteva strelivo/vire. Plenjenje teh virov je le polovica bitke, saj boste morali nadzorovati, kako agresivno jih uporabljate v teku. Tako kot pri vsaki pravi igri grozljivk preživetja je tudi v igri Draft of Darkness upravljanje z viri zelo pomembno.

Odkritje skrivnosti nizkofizičnega sveta bo odklenilo globoko in medmrežno zgodbo Draft of Darkness. Vsaka stopnja teka ponuja nove like, ki jih lahko spoznate, mesnate televizorje, s katerimi se lahko igrate v elegantnih oblačilih, in okusne (neznane) enolončnice, s katerimi lahko nahranite svojo skupino. Le z odkritjem celotnega diagrama poteka zgodbe boste izvedeli temne skrivnosti za zgodbo.

Od začetka zgodnjega dostopa je Draft of Darkness prejela več precejšnjih posodobitev. Te posodobitve vključujejo dodanih več kot 260 novih kart, 4 nove preživele, ki jih lahko igrate, 5 novih vrst spremljevalcev za odklepanje, 5 novih orožij za uporabo, 11 novih bojev s šefi, 58 novih odločitev/zgodb, 45 novih unikatnih predmetov, okoli katerih lahko zgradite in 3 nove konce za igro.

Draft of Darkness je zdaj na voljo na Steamu po ceni 14,99 $/12,79 £/14,79 €.