21.6 C
Ljubljana

Potopite se v legendarni zaplet Murder on the Orient Express s prvim napovednikom!

Objavljeno:

Založnik Microids je razkril prvi napovednik za Agatha Christie – Murder on the Orient Express, ki bo izšla 19. oktobra 2023 za PC, PlayStation 4 in 5, Xbox One in Series X|S ter Nintendo Switch. Napovednik prikazuje osupljivo umetniško usmeritev igre v tej posodobljeni različici najbolj ikonične detektivske zgodbe Agathe Christie.

Igra, postavljena v leto 2023, z novimi preobrati, dodanimi izvirni zgodbi, bo oživela literarno klasiko Agathe Christie na način, ki bo presenetil celo dolgoletne oboževalce. Igralci bodo igrali tako kot slavni Hercule Poirot kot njegova nova pomočnica Joanna Locke, ko se bosta odpravila odkriti resnico za umorom na krovu Orient Expressa.

Murder on the Orient Express razvija Microids Studio Lyon pod umetniškim vodstvom Cédrica Peyravernaya, francoskega umetnika, ki je pomembno prispeval k industriji video iger. Svoj talent in strokovnost kot oblikovalec likov je pokazal v velikih projektih, kot so Diablo IV, Prey, Dishonored 2, Dishonored in Netflixova serija Love, Death + Robots.

O Agatha Christie – Murder on the Orient Express:

Na krovu Orient Expressa skuša legendarni detektiv Hercule Poirot rešiti umor, ki se je zgodil na prestižnem vlaku, medtem ko ga obkroža skupina spletkarskih likov s svojimi skrivnostmi in motivi. Rešitev skrivnosti ne bo lahka in skozi številne preobrate bodo morali igralci uporabiti svoje male sive celice in detektivske sposobnosti, da razvozlajo resnico in jo spravijo na dan.

Murder on the Orient Express bo izšla 19. oktobra 2023 na Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S in PC.

Agatha Christie – Murder on the Orient Express – napovednik