23.2 C
Ljubljana

Phantom Spark predstavljena z vznemirljivim prvim napovednikom

Objavljeno:

Thunderful, Coatsink in Ghosts z navdušenjem razkrijejo svojo povsem novo dirkalno igro na čas, Phantom Spark, ki temelji na zagonu, prek novega napovednika, ki je bil predstavljen danes na Future Game Show. V Phantom Spark vaša hitrost ni omejena, zato vas spodbuja, da premikate meje in tvegate, da podirate rekorde v kronometru na vseh svojih pletenih, toboganu podobnih ravneh. Phantom Spark ponuja tako celotno kampanjo za enega igralca kot možnost tekmovanja prek lokalnega razdeljenega zaslona in spletno asinhrono igranje za več igralcev. Igra bo izšla na osebnih računalnikih in Nintendo Switch.

Živahni svet Phantom Spark vsebuje množico nepozabnih likov, proti katerim boste pahnjeni v tekmovanje med kampanjo igre za enega igralca. Spoznajte varuhe vsake proge, nato pa uporabite svoje znanje in spretnosti, da jih premagate v dirkah 1 na 1, da ustvarite povezave, odklenete nove ravni in nove kozmetično spremenjene ladje, ko napredujete skozi igro.

Zagon je vse v tej fantazijski dirkalni igri na čas, ki kljubuje gravitaciji. Obvladajte starodavne sledi te pozabljene dežele, medtem ko vas njeni skrbniki prednikov vodijo po poti. Tvite se skozi spektakularne ruševine in drsite po zraku, medtem ko iščete svoj končni cilj popolnosti z igranjem igre, ki se ga je enostavno naučiti in težko obvladati.

Phantom Spark vam ne omogoča le tekmovanja s prijatelji na lokalni ravni prek razdeljenega zaslona, temveč tudi s svetom na splošno zahvaljujoč spletnim lestvicam najboljših. Tekmujte z duhovi drugih igralcev in kujte nova spletna rivalstva z drugimi igralci, ko se potegujete za objavo popolnega časa na več kot 30 progah.

Phantom Spark – napovednik