23.2 C
Ljubljana

Izdaja 4. oktobra in napovedane nove platforme za akcijski pustolovski platformer Worldless

Objavljeno:

Thunderful, Coatsink in Noname Studios z veseljem razkrivajo prek napovednika novega datuma izdaje, ki je bil predstavljen danes med predstavo Xbox Booth @ gamescom, da bo njihov žanrsko upogiben 2D pustolovski platformer Worldless izšel 4. oktobra. Prej je bila igra napovedana samo za Xbox in PC, zdaj pa je bilo objavljeno, da bo igra prišla tudi na PlayStation in Nintendo Switch na isti datum izida 4. oktobra.

Worldless je pustolovski platformer, postavljen v abstrakten, atmosferski svet, ki vključuje potezni akcijski bojni sistem, ki za uspeh zahteva strategijo in čas. Zapleteno drevo spretnosti dodaja nove razsežnosti bojevanju, odpira nove poti za raziskovanje in odkrivanje številnih skrivnosti igre ter odraža teme igre o rasti in razumevanju.

Worldless je postavljena v čas, kjer pravila obstoja ostajajo nedoločena. V tej abstraktni nastavitvi bodo igralci odkrili entitete z nasprotujočimi si cilji. Ena polovica je osredotočena na vrlino svoje narave, druga pa jo želi zamenjati za svojo smrt. To ju neizogibno pahne v konflikt, ko se borita za transcendenco in znašli se boste vpleteni v ta boj.

Uživajte v atmosferičnem, nepozabnem okolju s čudovito glasbo, ki navdihuje, in se povežite z globljimi pomeni Worldless. Raziščite zapletena področja, polna skrivnosti, s prefinjeno in tekočo akcijo, da jih odkrijete, medtem ko absorbirate sovražnike in nadgradite zapleteno drevo spretnosti, ki nenehno odpira nove možnosti.

Worldless – napovednik