16.3 C
Ljubljana

Hexxen: Hunters razkrita med Future Games Show na Gamescom 2023!

Objavljeno:

Hooded Horse z navdušenjem razkriva svojo drugo novo igro tega tedna kot del razstave Future Games Show na Gamescom 2023. Hexxen: Hunters je nova taktična RPG, ki združuje raziskovanje v realnem času in potezno taktično bojevanje, postavljeno v temno, alternativno zgodovino 18. stoletja, kjer morajo igralci voditi skupino “Lovcev” proti nadnaravnim silam, ki ogrožajo človeštvo.

Hexxen: Hunters – napovednik

Hexxen: Hunters razvijajo Ulisses Spiele Digital z uporabo namizne igre vlog Hexxen: 1733, prizorišča, kjer so se odprla vrata pekla in v svet sprožila nešteto nadnaravnih grozot. Zdaj, 100 let kasneje, se je nekaj izbrancev dvignilo, da bi premagalo sile zla, in kanaliziralo novo pridobljene moči, da bi postali Lovci. Ti veliki junaki tavajo po deželi in se branijo pred čarovnicami, volkodlaki in še hujšimi v obupanem boju za preživetje.

Igralci morajo zbrati skupino iz seznama lovcev in se podati v svet, premagati pošastne horde in se podati na misije. V ozadju znaki, znamenja in dobra staromodna ura sodnega dne kažejo na bližajočo se pogubo. V poteznem boju se bodo igralci soočili z velikimi in majhnimi sovražniki, od katerih bo vsak potreboval svojo strategijo. Boste uporabili Goetzov blunderbuss za napad na dosegu? Ali morda Fayeine skrivnostne mahinacije, da bi zmedle in odvrnile pozornost, da bi lahko Franziskin pravični bes (in zelo koničasta sulica) dokončal delo.

Na koncu vsake odprave se bo skupina vrnila v svoje zatočišče, zakrpala svoje rane in se pripravila na naslednjo grožnjo. Različne vrste pošasti je mogoče preučiti, da bi poskusili najti slabosti, lovci lahko nadgradijo orožje ali izdelujejo predmete, igralci pa morajo poiskati tudi informacije in govorice o tem, kaj se dogaja v širšem svetu.

Hexxen: Hunters bo lokalizirana iz angleščine v nemščino, francoščino, španščino, italijanščino, poljščino, češčino, turščino, ruščino, brazilsko portugalščino, poenostavljeno kitajščino, tradicionalno kitajščino, korejščino in japonščino.

Hexxen: Hunters bo leta 2024 izšla v zgodnjem dostopu za osebne računalnike prek Steama in Epic Games Store.