17.2 C
Ljubljana

Frozen District oznanja datum izida za House Flipper 2

Objavljeno:

Pripravite se na izkušnjo prihodnosti simulacij oblikovanja doma, saj House Flipper 2 prispe na osebne računalnike 14. decembra 2023 in obljublja, da bo prebudila vaš ustvarjalni izraz. Ta novi del uvaja vrsto svežih elementov, celovito prenovo osnovne mehanike, predstavljene v sodobni vizualni estetiki, obsežen način peskovnika, zahtevne pogodbe in čustveno odmevno pripoved, osredotočeno na koncepta doma in skupnosti.

House Flipper 2 – napovednik

Po največjem številu igranj med junijskim festivalom Steam NextFest, Frozen District, razvijalci, ki stojijo za House Flipper 2, z navdušenjem razkrivajo niz inovativnih novih funkcij:

  • Povsem nov vizualni slog.
  • Zgradite domove iz nič v načinu peskovnika, poustvarite zgradbe iz resničnega življenja ali jih zgradite s svojo domišljijo.
  • Obnovite in prenovite nepremičnine.
  • Sklenite zahtevne pogodbe v skupnosti.
  • Doživite zgodbo o preobrazbi, pripovedano v štirih edinstvenih soseskah obalne skupnosti Pinnacove.

Po petih letih, posvečenih izboljšavi začetne izdaje, se pojavi House Flipper 2, podprta z uspehom svoje predhodnice, ki se je ponašala z več kot 5 milijoni prodanih izvodov, vrhuncem 18.000 sočasnih igralcev na Steamu in impresivno zbirko šestih razširitvenih paketov.