23.2 C
Ljubljana

Warstride Challenges izide 7. septembra! Oglejte si vznemirljivi napovednik s pregledom igranja!

Objavljeno:

Warstride Challenges, visokooktanski hitri FPS, ki ga je razvil Dream Powered Games in bo objavil Focus Entertainment, bo 7. septembra izšel za PlayStation 5 in Xbox Series X|S ter različico 1.0 za osebni računalnik, kot je razkrito v napovedniku za pregled igranja. Zgodnji dostop Warstride Challenges je medtem še vedno na voljo za igranje na Steamu. Oglejte si napovednik s pregledom igranja in se pripravite, da se 7. septembra z bliskovito hitrostjo podate skozi demone!

Warstride Challenges – napovednik

Uravnotežena za najboljšo izkušnjo za vse igralce

Po skoraj enem letu zgodnjega dostopa za poslušanje povratnih informacij skupnosti smo dodali veliko vsebine. V igro je bilo dodanih več kot 60 intenzivnih preizkušenj, ki segajo od začetniške vsebine do zelo težkega težavnostnega načina za najbolj zagrizene igralce naše skupnosti. Predstavili smo tudi sveže sposobnosti in novo orožje, ki ponuja alternativne načine igranja. Prebijte se skozi demone s teptanjem, sovražnikom dajte najboljši strel v glavo s karabinom in se vrzite po stopnjah, medtem ko odklepate nove manevre s kljuko. Da bi povečali konkurenco med igralci, smo dodali način za več igralcev v živo, da lahko tekmujete s prijatelji in končno ugotovite, kdo od vas je mojster FPS. Odkar smo začeli z zgodnjim dostopom, smo naši skupnosti graditeljev na osebnih računalnikih posvetili veliko časa in ljubezni, da bi jim ponudili orodja, ki jih potrebujejo za ustvarjanje najboljših ravni za druge igralce. Poleg vsega tega vam bomo z različico 1.0 prinesli še več vsebine s številnimi neznanimi stopnjami in popolnoma novim načinom igre.

Warstride Challenges, ki se je je enostavno naučiti, a težko obvladati, je narejena za vse, ki želijo hiteti in streljati na demone z bliskovito hitrostjo, ne glede na to, ali se še nikoli niso dotaknili računalnika ali pa so izkušeni veterani taktičnega streljanja. S povprečno 92% pozitivnih ocen naših igralcev na Steamu verjamemo, da ljubitelji strelcev lahko najdejo zahtevno zanko umri in ponovi, kot si jo zaslužijo. Tekmujte s svojimi prijatelji in skupnostjo, da dobite najvišji rezultat, in tekmujte z duhovi kogar koli v spletu – tudi vaših najljubših pretakalcev!

Warstride Challenges 1.0 uradno izide 7. septembra s kopico nove vsebine na PC-ju, PlayStation 5 in Xbox Series X|S.