25.4 C
Ljubljana

Vojna se stopnjuje v NEBULOUS: Fleet Command z novo posodobitvijo

Objavljeno:

NEBULOUS: Fleet Command – taktična vesoljska strateška igra podjetij Hooded Horse in Eridanus Industries – praznuje nov mejnik v svojem velikem napredku z zgodnjim dostopom. Posodobitev “Minor Missile” prenovi več vrst bojnih glav, skupaj z novim nizkim popustom v višini 30% nižje od osnovne cene za naslednjih nekaj tednov.

Nova posodobitev dodaja možnost izstrelitve mešanice različnih vrst izstrelkov v istem salvu, ki temelji na funkcijah, ki so bile prvič predstavljene v posodobitvi Modular Missile, izdani pred letom dni. To vam omogoča ustvarjanje bolj specializiranih tovorov v vaši floti, tako da lahko delujejo v tandemu, sam tovor pa je cenejši za sestavljanje.

Statistika za torpede in rakete prestreznike je bila prav tako predelana, pri čemer so slednje prejele nova merila za verjetnost ubijanja, kar omogoča bolj intuitivne koristne obremenitve. Ladje z aktivnimi komunikacijami bodo medsebojno usklajevale uporabo prestreznikov in streljale le z enega plovila, kar bo zmanjšalo izgubljene izstrelke.

NEBULOUS: Fleet Command je na voljo na osebnih računalnikih prek zgodnjega dostopa Steam po osnovni ceni 19,99 $ / 17,99 £ / 19,99 EUR / 2480,00 ¥.