10.7 C
Ljubljana

Streets of Rogue 2: Nadaljevanje roguelike igre z odprtim svetom leta 2024 udari v zgodnji dostop Steam

Objavljeno:

Prvi napovednik za Streets of Rogue 2, ki jo razvija razvijalec Matt Dabrowski v sodelovanju z založnikom tinyBuild, je bil premierno predstavljen med današnjo predpredstavitvijo Gamescom: Opening Night Live 2023. Nadaljevanje nagrajene, priljubljene indie igre iz leta 2019, ki je bila prodana v več kot 1 milijonu izvodov in zbrala osupljivih 96% ocene “pretežno pozitivnih” ocen na Steamu, bo leta 2024 debitirala na Steam Early Access.

Streets of Rogue 2 – napovednik

Podajte se na poglobljeno potovanje v peskovniku, kjer sta zabava in nered nastavljena na enajst. Uživajte v popolni svobodi izbire sami ali s prijatelji prek lokalnih in spletnih sodelovalnih načinov in ustvarite najbolj smešne, kaotične izkušnje z mešanjem globoke, neskončno ponovljive formule roguelike z elementi RPG in globoko privlačne ustvarjalnosti simulatorja.

Izbirajte med desetinami razredov likov z različnimi lastnostmi in stili igranja, od policajev, kmetov in hekerjev do nindž, goril z mitraljezi, robotov in znanstvenikov. Glavni cilj: zrušiti skorumpiranega predsednika in prevzeti ogromno, proceduralno ustvarjeno okrožje na kakršen koli način. Najemite najemniško vojsko in načrtujte državni udar. Uprizorite izbruh zombi virusa. Vlomite v županovo pisarno in vse vzemite za talce. Zgradite kmetijo in postanite poslovna sila, s katero je treba računati. Prikličite starodavne vampirje in jih podkupite, da vam pomagajo. Ali pa se samo sprostite, uživajte v dobrih vibracijah in popolnoma ignorirajte glavno nalogo.

Zberite ogromen arzenal orožja in pripomočkov, vključno z žarki za skrčenje, pastmi za medvede in bananinimi olupki, mešajte in ujemajte sloge ter ustvarite novo znamko nagajivosti na ogromnem igrišču, kjer so lahko revolucionarji vsi, ki hočejo. Navsezadnje je možnost izbire pot do moči.

Raziščite živahen svet, kjer je vse uničljivo. Proceduralno ustvarjen zemljevid Streets of Rogue 2 je več kot 100-krat večji od ravni iz prve igre. Obiščite veliko različnih lokacij, kot so neonsko osvetljena mesta, spokojno podeželje, skrivnostne jame, s soncem obsijani otoki in srhljiva pokopališča. Lotite se tone norih stranskih dejavnosti, sodelujte z njegovimi nenavadnimi prebivalci, ki jih nadzira napredna umetna inteligenca, in ustvarite edinstveno pustolovščino vsakič, ko igrate.

Streets of Rogue 2 bo v zgodnjem dostopu Steam izšla leta 2024.