21.6 C
Ljubljana

PM Studios & Studio Bravarda določita datum izida Extremely Powerful Capybaras

Objavljeno:

Pripravite se na nesmiselno in smešno veliko pustolovščino v velikosti glodalca, kot je še ni bilo, saj se PM Studios združi s Studiom Bravarda, da bi lansirali težko pričakovano “Extremely Powerful Capybaras“. Potem ko je navdušila množice na PAX East, bo barvita in frenetična igra preživetja roguelike v načinu horde doživela svoj veliki prvenec 30. avgusta in povabila igralce, da se podajo na nepozabno potovanje, polno razburjenja in presenečenj… in veliko, veliko kapibar.

Da bi proslavili objavo, PM Studios z veseljem najavlja povsem novo predstavitev “Training Grounds” za Extremely Powerful Capybaras. Predstavitev je popolnoma brezplačna za prenos, igralci pa lahko okusijo spletno večigralsko igro, prvo glavno areno in prvega velikega šefa ter prvo igralno različico prenovljenega Huba, kjer se lahko igralci družijo in nadgrajujejo svoje kapibare. Igrajte zdaj na Steamu!

“Extremely Powerful Capybaras” na novo opredeljuje žanr preživetja v načinu horde s svojimi inovativnimi elementi roguelita ter spletnim in lokalnim večigralskim igranjem do štirih igralcev. Igralci lahko pričakujejo neskončno možnost ponovnega igranja z izbiro štirih osnovnih razredov in priložnostjo, da sčasoma odklenejo dodatne razrede, kar zagotavlja svežo in nedvomno “kapibarsko” izkušnjo z vsakim igranjem.

Ključne lastnosti vključujejo:

  • Začnite s štirimi osnovnimi razredi z načrti za prihodnje brezplačne posodobitve z novimi zemljevidi in razredi likov.
  • Povečajte moč razreda med igranjem s pomočjo Class Evolutions in odklenite močne sinergije.
  • Zaslužite valuto v igri z igranjem za nakup orožja, sposobnosti in nadgradenj razreda ter kopičite bogastvo z večjo močjo.
  • Spletna igra za več igralcev za do štiri igralce, kot tudi lokalna igra za več igralcev, ki podpira do štiri igralce, s Steam Remote Play.
Extremely Powerful Capybaras – napovednik