13.5 C
Ljubljana

Nightingale bo v zgodnjem dostopu izšla 22. februarja

Objavljeno:

Inflexion Games so napovedali, da bo Nightingale izšla v zgodnjem dostopu 22. februarja 2024 prek Steam in Epic Game Store (29,99 USD). Studio s sedežem v Edmontonu je na nocojšnjem Gamescom Opening Night Live predstavil povsem nov napovednik za svojo igro ustvarjanja preživetja v skupnem svetu, ki raziskuje lepoto – in nevarnost, ki ju lahko igralci odkrijejo po mističnih kraljestvih vil.

Napovednik ponuja kratek vpogled v enega najbolj kolosalnih prebivalcev Nightingale: visokega Sončnega velikana, enega redkih vrhovnih bitij, ki jih najdemo v Faewildsu. Čaka, da pozdravi Realmwalkerje z umirjeno radovednostjo… ali pa morda sunkom žgoče vilinske energije…

Nightingale – napovednik

Debitantski naslov iz Inflexion Games, Nightingale, postavi igralce v vlogo neustrašnega Realmwalkerja, ki se podaja skozi skrivnostne portale, da bi skoval lastno zgodbo o preživetju in odkrivanju v proceduralno ustvarjenem viktorijanskem domišljijskem vesolju. Nightingale združuje globoko igranje ustvarjanja preživetja z zapleteno gradnjo sveta in osupljive vizualne podobe, premika meje igranja ustvarjanja preživetja z nalogami, razvijajočo se pripovedjo in poudarkom na avtonomiji igralca.

Zgodnji dostop Nightingale bo zaznamoval začetek skupnega potovanja proti popolni izdaji. Z nadaljnjim neposrednim sodelovanjem s skupnostjo bodo Inflexion Games redno posodabljali in izboljševali igro ter ob tem dodajali novo vsebino. Zgodnji dostop daje igralcem priložnost, da sodelujejo pri razvoju, in daje ekipi edinstveno priložnost, da raziskuje nove ideje z živo skupnostjo.

Nightingale bo izšla v zgodnjem dostopu 22. februarja 2024.