17.2 C
Ljubljana

Napovedana težko pričakovana strategija Endzone 2!

Objavljeno:

Založnik Assemble Entertainment s svojim notranjim razvojnim studiem Gentlymad Studios je neverjetno navdušen, da najavlja nadaljevanje postapokaliptične simulatorske kolonije Endzone – A World Part. Nadaljevanje z naslovom Endzone 2 je graditelj kolonij za preživetje, kjer se morajo igralci soočiti z neprizanesljivim okoljem, odkriti in ponovno naseliti bivalna območja ter preživeti, da bi zaščitili zadnje ostanke človeštva. Da bi proslavili to objavo, bodo Gentlymad Studios dodali tudi majhno posodobitev za Endzone – A World Apart.

Endzone 2 združuje elemente preživetja in simulacije gradnje mest/kolonije, da ustvari nov in edinstven pridih teh znanih žanrov. Igralci lahko svobodno izberejo svoje izhodišče in se podajo na različne lokacije, ki skrivajo dragocene in edinstvene vire ter plen. Prav tako bodo lahko ustvarili in upravljali več naselij ter se borili proti neprizanesljivemu in nenehno spreminjajočemu se okolju.

Endzone 2 – napovednik

Ko igralci ne raziskujejo, bodo morali zgraditi, razviti in razširiti svoja naselja ter zagotoviti gospodarski napredek z raziskovanjem zgradb in tehnologij ter izboljšanjem virov za ustvarjanje optimiziranih proizvodnih linij, da bodo sledili velikosti svoje rastoče skupnosti. Igralci bodo imeli tudi nalogo vzpostaviti trgovske poti med bivalnimi območji in trgovci.

Gentlymad Studios si prizadeva pripeljati podporno skupnost iz Endzone – A World Apart v Endzone 2, da bi razvili nadaljevanje v skladu s pričakovanji igralcev. Igralci, ki poznajo Endzone – A World Apart, lahko zdaj uživajo v izzivu ustvarjanja in upravljanja več naselbin ter uporabe vozil za vzpostavitev trgovskih poti, barantanje s trgovci in odhod na odprave. Poleg tega Endzone 2 vključuje popolno prenovo sistema upodabljanja, ki igralcem prinaša bolj podrobno in vizualno privlačno okolje skupaj z novimi animacijami, ki igralce potopijo kot še nikoli doslej.

Trenutni igralci Endzone – A World Apart bodo prav tako navdušeni, ko bodo izvedeli o novem popravku, ki bo prišel v igro in bo pomagal premostiti vrzel med prvo igro in Endzone 2. Popravek bo vseboval novo stransko nalogo, vrsto popravkov napak in okrasno novo zgradbo. Igralce, ki bodo dovolj pozorni, lahko čaka še en dražljaj presenečenja.

Endzone 2 naj bi izšla spomladi 2024 na Steamu.