10.7 C
Ljubljana

Little Nightmares III prihaja leta 2024

Objavljeno:

Globalni založnik in razvijalec videoiger Bandai Namco Europe S.A.S. je danes objavil najnovejši dodatek k franšizi Little Nightmares. Little Nightmares III, ki jo razvija Supermassive Games, bo izšla leta 2024 na PC-ju, PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4, Xbox One in Nintendo Switch.

Little Nightmares III – napovednik

Prvič v franšizi se lahko igralci soočijo s svojimi otroškimi strahovi s prijateljem, saj bo igro mogoče igrati v spletnem sodelovanju, pri čemer bodo igralci lahko prevzeli vlogo enega od dveh novih likov, Low ali Alone, v tem grozljiv svetu. Igro bo mogoče v celoti igrati tudi za enega igralca z AI, ki bo nadzoroval drugi lik.

V igri Little Nightmares III bodo igralci sledili potovanju Low in Alone, dveh prijateljev, ki iščeta način, kako se rešiti iz Nikjer. Potovali bodo skozi spiralo, svet, poln nevarnih groženj, kot je pošastni otrok v nekropoli. Vsak lik nosi svoj ikonični predmet – lok in puščico za Low, viličasti ključ za Alone – ki ga bo uporabljal za reševanje ugank in mu pomagal pri iskanju pobega.

Medtem ko se vesolje Little Nightmares še naprej širi, je Bandai Namco Europe danes objavil tudi The Sounds of Nightmares, novo serijo podcastov, sestavljeno iz šestih epizod. Podcast sledi zgodbi Noone, mladega dekleta, ki je predano okrožnemu psihiatričnemu inštitutu, da se spopade s svojimi vedno hujšimi nočnimi morami. Zanjo skrbi Otto, svetovalec, človek, ki je svoje življenje posvetil pomoči otrokom. Ko se njune seje odvijajo, se zdi, da bosta Ottova preteklost in Nooneove nočne more trčili. Poslušajte prvi dve epizodi tukaj: www.thesoundsofnightmares.com.